Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Προσφέρουν θέαμα στη Ρωσία

Published

on

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά euro

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για φέτος, θα μπουν στο γήπεδο σήμερα και αύριο, με στόχο να πάρουν ένα «χρυσό» εισιτήριο για τα ημιτελικά της Αγγλίας. Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Τσεχία, Δανία, Ουκρανία και Αγγλία θα δώσουν 4 μεγάλα ματς τις επόμενες ώρες.

Το ματς που θα αναλύσουμε στη στήλη, αφορά το ραντεβού της Ισπανίας με την Ελβετία στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Δυο ομάδες που έπαιξαν παρατάσεις στους «16», ετοιμάζονται για ακόμα μια μεγάλη μάχη στις 19:00.

Ελβετία: Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την Ελβετία. Μια ομάδα που μπήκε ως μια από τις καλύτερες τρίτες στους «16», μια ομάδα που της… έλαχε να παίξει κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, μια ομάδα που είχε βρεθεί στο 80’ να χάνει από τη Γαλλία με 3-1 και τελικά κατάφερε να βρει 2 γκολ και να περάσει στα πέναλτι. Με τεράστια ψυχή (και τύχη), οι Ελβετοί ψάχνουν νέο «θαύμα» κόντρα στην Ισπανία. Με μπροστάρηδες τους έμπειρους Σακίρι, Τσάκα, Σεφέροβιτς και Ροντρίγκες, στην καλή μέρα τους, όλα είναι πιθανά. Ο αρχηγός Γκρανίτ Τσάκα, πάντως, θα απουσιάσει από το ματς λόγω καρτών.

Ισπανία: Τα είδαμε όλα ακόμα μια φορά από αυτή την Ισπανία. Οι «ρόχας» ήταν επιθετικά άρτιοι κόντρα σε μια πολύ δυνατή Κροατία και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα τραγικό αυτογκόλ, έπαιξαν καλή μπάλα, βρέθηκαν μπροστά με 3-1 και όλα έδειχναν πως κυλούν ομαλά. Η Κροατία όμως δε τα παράτησε, ισοφάρησε στο τέλος και παρότι η ψυχολογία ήταν με το μέρος της, Μοράτα και Ογιαρθάμπαλ έστειλαν τους Ίβηρες στους «8». Σίγουρα υπάρχει κούραση, όμως η πρόκληση είναι μεγάλη για τους Ισπανούς, που θέλουν τα ημιτελικά. Μοναδικός αμφίβολος είναι ο Γκαγιά, όμως και πάλι δύσκολα θα έπαιζε με την επιστροφή του Ζόρντι Άλμπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες που εντυπωσίασαν με τις επιθετικές τους αρετές και τα ψυχικά τους αποθέματα, ψάχνουν ένα εισιτήριο για την 4άδα. Οι Ισπανοί είναι σαφώς ανώτεροι, όμως η Ελβετία έδειξε σπουδαία πράγματα με τη Γαλλία. Σε καλή απόδοση το over 2.5, στο 1.93 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement