Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος των δύο νεαρών παιδιών – Αύριο οι κηδείες τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδίδει η ιατροδικαστική εξέταση τον θάνατο του 20χρονου Παναγιώτη και της 16χρονης Ελευθερίας στην Κεφαλονιά μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του και ένας 80χρονος. Σήμερα οι σοροί τους είχαν μεταφερθεί για τη νεκροψία – νεκροτομή στον ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπως αναφέρει το kefaloniapress, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες του 20χρονου και της 16χρονης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι αιτία του θανάτου είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης της μηχανής με τον 80χρονο και το γεγονός ότι ο 20χρονος και η 16χρονη εκσφενδονίστηκαν από τη μηχανή με μεγάλη ταχύτητα.

kefalonia-paidia-troxaio-2

Η είδηση του θανάτου των τριών ανθρώπων έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία της Κεφαλονιάς, η οποία «πάγωσε» στο άκουσμά της. Σήμερα φίλοι των δυο παιδιών πήγαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα και άφησαν λίγα λουλούδια ανάβοντας και μερικά κεριά στη μνήμη τους.

Η μητέρα της 16χρονης Ελευθερίας η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μη μπορώντας να διαχειριστεί το χαμό του παιδιού της. Στο πλευρό της ο σύζυγός της και η άλλη τους κόρη που και εκείνοι με τη σειρά τους αδυνατούν να το πιστέψουν.

kefalonia-paidia-troxaio

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «πενθούμε όλοι για τους ανθρώπους μας που χάθηκαν».

Αλλά και το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ανακοίνωσε ότι:

«Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και συντριβή μας για την απώλεια του παιδιού της συναδέλφου μας, απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στη συνάδελφό μας και την οικογένειά της καθώς και σε όλες τις οικογένειες των θανόντων του δυστυχήματος της 1ης/7ου/21 και της συμπαραστεκόμαστε στην ανείπωτη θλίψη και οδύνη της».

16XRONI2
16XRONI3
16XRONI

Σε κατάσταση σοκ και ο πατέρας του Παναγιώτη ο οποίος οδηγούσε τη μοιραία μηχανή. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 20χρονος φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πηγαίνοντας από το Αργοστόλι στη Λιβαθώ, όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον 80χρονο ο οποίος ήταν πεζός. Στη σελίδα του στο facebook οι φίλοι τον αποχαιρετούν με τα δικά τους μηνύματα.

«Θα είσαι για πάντα ο αδερφούλης μου, είμασταν αδέρφια γιατί το διαλέξαμε, θα σε αγαπάω για πάντα να προσέχεις και να μας προσέχεις από εκεί πάνω, να χαμογελάς ξέρω ότι κάποτε θα τα ξαναπούμε όποτε όχι αντίο αλλά εις το επανιδείν αδερφε μου. Κάναμε τόσα όνειρα μαζί κάθε βράδυ που αράζαμε σπίτι σου στον καναπέ. Περάσαμε υπέροχες στιγμές να έχω να θυμάμαι φιλαράκι μου. Μου λείπεις πολύ. Καλό ταξίδι..», έγραψε ο κολλητός του φίλος στο facebook.

eleftheria1
μηνυματα-για-παναγιωτη
παναγιωτης-μηνυμα-κολλητου-του

Ενώ ένας άλλος φίλος του έγραψε: Παναγιώτακοοοοοοο Ακούς Από εκεί ψηλά……??!! Γύρνα πίσω… Αρνιέμαι να το πιστέψω…..», αλλά και μια φίλη της θείας του ανέφερε: «Αγαπημένε μας Παναγιώτη, εκκριτικός πάντα, έτρεχες να προλάβεις. Εμείς δεν καταλαβαίναμε γιατί και με την θεία σου προσπαθούσαμε να σε φρενάρουμε. Εσυ όμως ήξερες. Καλό ταξίδι αγόρι μου».


Ροή ειδήσεων

Advertisement