Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ελπιζει στην πρόκριση η ανδρική ομάδα της ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια νίκη επί της ΑΕ Χαϊδαρίου με 11-9 και μια ήττα από την ΠΕΚΕΒ με 15-8, ολοκλήρωσε η ΝΕΠ τις υποχρεώσεις της στη β΄ φάση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Τι γίνεται τώρα; Βασικά εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ με αφορμή το ότι δεν κατέβηκε η ΠΕΚΕΒ να παίξει σήμερα το πρωί με τον Ηλυσιακό, οπότε θα παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη εάν θα μηδενιστεί η ομάδα της Χίου (όπως και πρέπει να μηδενιστεί) ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι περνάει ο Ηλυσιακός ως πρώτος στα τελικά και η ΝΕΠ θα περιμένει την απόφαση της ΚΟΕ (αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο).

«Περιμένουμε την απόφαση της ΚΟΕ για να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Κατεβήκαμε να παίξουμε σχεδόν με μισή ομάδα, έπαιξαν αρκετοί Εφηβοι. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παιδιών. Την τελευταία ημέρα των αγώνων παίξαμε σε διάστημα μόλις 4,5 ωρών δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το πρωί κερδίσαμε, όμως το βράδυ ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι. Αντίθετα, το ΠΕΚΕΒ δεν έπαιξε το πρωί και ήρθε ξεκούραστο να μας αντιμετωπίσει».


Ροή ειδήσεων

Advertisement