Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σοκ στην Σμύρνης- Νεκρά τουλάχιστον δύο μέρες τα αδέρφια- Αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Συγκλονίζει την Πάτρα η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν βρέθηκαν νεκρά, μέσα στο σπίτι τους, δύο αδέλφια.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 54 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Σμύρνης.

Οι γείτονες ανησύχασαν καθώς το σπίτι τις τελευταίες δύο μέρες ήταν εντελώς κλειστό και δεν είχαν δει τα αδέλφια να βγαίνουν. Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και βρήκε το σπίτι κλειστό. Ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας και με εντολή του άνοιξαν το σπίτι και βρέθηκαν ενώπιον της τραγωδίας.

Τα δύο αδέλφια είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή, το ένα δίπλα στο άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας και να ελάμβαναν φαρμακευτική αγωγή.

Οι γείτονες της περιοχής ανέφεραν πως τα άτυχα αδέλφια ζούσαν με την ηλικιωμένη μητέρα τους, η οποία το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες συγκλόνισε τους γείτονες της περιοχής, οι οποίοι έκαναν λόγο για δύο αδέλφια που η ζωή τους είχε δείξει το σκληρό της πρόσωπο.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ εκλήθη και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία προέβη σε αυτοψία στο χώρο στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια. Ωστόσο, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement