Connect with us

Lifestyle

Αντόνιο Μπαντέρας: Δείτε τη σκηνή με τους δεκάδες κομπάρσους που ξαφνικά αρχίζουν να κινούνται

Published

on

O Αντόνιο Μπαντέρας παραμένει στη Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται. Πλήθος κόσμου παρακολουθεί κάτω από τον καυτό ήλιο…

Με τον Αντόνιο Μπαντέρας ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σκηνής για την ταινία The Enforcer, στην Εθνικής Αμύνης, η οποία για τις ανάγκες της ταινίας μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι. Ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Αμέσως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σκηνής. Σύμφωνα με το πλάνο ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαινει από τα σκαλια της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και διασχίζει το δρόμο προκειμένου να φτάσει στο barracunda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντι. Την ώρα που διασχίζει το δρόμο, ένα ταξί παρ’ ολίγον να τον χτυπήσει, ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κορνάρουν. Ο πρωταγωνιστής συνεχίζει την πορεία του και κάθεται στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου. Η σκηνή πλαισιώνεται από κομπάρσους οι οποιοι παριστάνουν τους περαστικούς.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιούνται πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό οι ταμπέλες μπροστά από το Σινέ Αλέξανδρος, αντικαταστάθηκαν με άλλες που αναγράφουν music hall, ενώ η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή σημαία στον ιστό που βρίσκεται στη συμβολή της Εθ. Αμύνης με Λεωφόρο Νίκης, αντικαταστάθηκαν με μια Αμερικανική.

Δείτε στις επόμενες εικόνες του voria.gr, ένα μέρος από τα γυρίσματα. Όλοι βρίσκονται στις θέσεις τους και με το σήμα οι κομπάρσοι αρχίζουν να κινούνται…

Το ελληνικό παράπονο

Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα, με ανοιχτή επιστολή της, αναζητά την αλήθεια γύρω από το θέμα της απουσίας Ελλήνων τεχνικών στην ταινία «The Enforcer» που γυρίζεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, κυρίως λόγω του ύψους της παραγωγής αλλά και του πρωταγωνιστή – σταρ της που είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας.

   

Ροή ειδήσεων

Advertisement