Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

X. Γιαννόπουλος: “Πρωτα θα το ζήσω και μετά το πανηγυρίσω”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ερώτηση του Ρικ Πιτίνο προς τον Χάρη Γιαννόπουλο μπαίνοντας η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο ξενοδοχείο μετά τη νίκη επί της Τουρκίας στον ημιτελικό, τον αιφνιδίασε. «Χάρη, ξέρεις γιατί σε άφησα μέσα όταν δεν είχες ρυθμό στο σουτ»;

Ο Γιαννόπουλος απάντησε ακαριαία το «όχι» και στο βλέμμα του ήταν εμφανές το ενδιαφέρον για να μάθει την απάντηση. «Θα σου πω και δεν ξέρω αν σου το λένε συχνά οι προπονητές στην καριέρα σου. Επειδή έπαιζες εκπληκτική άμυνα. Το είπα και στους συνεργάτες μου εκείνη την ώρα, το πίστευα».

Με… αμυντικό παράσημο από το πουθενά λοιπόν, ο Γιαννόπουλος γυρίζει σελίδα εν όψει του μεγάλου τελικού με την Τσεχία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Δεν είναι άδικο να μη μπορείς να πανηγυρίσεις μια τόσο μεγάλη νίκη, αφού σε λίγες ώρες παίζετε τον μεγάλο στόχο;
« Οχι. Γιατί δεν θα έπρεπε να χαρούμε τόσο πολύ μια νίκη με την οποία δεν καταφέραμε τίποτα. Εντάξει, καταφέραμε, περάσαμε στον τελικό, σίγουρα είναι σημαντική αλλά εννοώ ότι δεν εκπληρώσαμε το στόχο μας. Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη και θα έχουμε όλο το χρόνο να πανηγυρίσουμε από αύριο, όταν πάρουμε με το καλό την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement