Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με καλούς οιωνούς το χτίσιμό της αλλά έχει μπροστά της δουλειά…

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Βασισμένη σε διαφορετική συνταγή φαίνεται πως θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση της Παναχαϊκής για το χτίσιμο της ομάδας καθώς με βάση τα πρώτα δείγματα γραφής, βλέπουμε πως αποφεύγονται τα περσινά παχιά λόγια και οι μεγάλες υποσχέσεις που πέρσι δεν είδαμε να γίνονται πράξη στο γήπεδο.

Είτε λόγω επιλογής, είτε εξαιτίας της μη αδειοδότησης και της υποχρεωτικής απόκτησης νεαρών παικτών, βλέπουμε πως οι πρώτες κινήσεις που κάνει η ΠΑΕ γίνονται αθόρυβα, με παιδιά που φαίνεται να έχουν κίνητρο, χωρίς τις περσινές διαρροές -πριν από τις ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ- και έχουν ουσία.
Τόσο η απόκτηση των νεαρών Κόλλα και Βερνάδου που συνοδεύονται από καλές συστάσεις -θα περιμένουμε να τους δούμε και στο γήπεδο φυσικά- όσο και η συμφωνία με τον Γιώργο Ντάσιο, δείχνουν πως η ΠΑΕ δείχνει διάθεση να χτίσει ένα αξιόλογο ρόστερ.
Βέβαια ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, η ΠΑΕ έχει μπροστά της πολύ δουλειά όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό αφού είναι πολλά τα «αγκάθια» που πρέπει να τακτοποιήσει για να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.
Επίσης είναι κομβικές οι επόμενες μέρες για αυτούς που κάνουν τον σχεδιασμό του ρόστερ καθώς υπάρχουν οι περιορισμοί, οπότε θα πρέπει οι επιλογές των νεαρών παικτών να είναι στοχευόμενες και όσο το δυνατόν με το μικρότερο ρίσκο ώστε η νέα Παναχαϊκή να έχει τα στοιχεία που πρέπει για να πετύχει αρχικά την παραμονή της και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο.
ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Από εκεί και πέρα, η πατρινή ομάδα μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παίκτες όμως θα χρειαστεί και άλλη ενίσχυση με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με 3 νεαρούς και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Τα ονόματα των παικτών δεν έχουν διαρρεύσει όμως λέγεται πως πρόκειται για ικανοποιητικές περιπτώσεις, παίκτες με κίνητρο και όρεξη να διακριθούν ερχόμενοι στην Πάτρα όμως σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις αυτές γίνονται επειδή υπάρχουν και περιορισμοί στις μεταγραφές.
Όπως έχει γράψει η «Γ» εδώ και μέρες, πρώτος στόχος του σχεδιασμού είναι να κλείσουν οι θέσεις των νεαρών παικτών που είναι μέχρι 25 ετών και στη συνέχεια ανάλογα με τις τρύπες που θα υπάρξουν, θα γίνει η κίνηση να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ
Στο θέμα του προπονητή, και μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν επαφές του Χρήστου Καραπίτσου με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι πλέον τελείως τυπικό πως ο Χρήστος Καραπίτσος θα συνεχίσει στο τιμόνι της Παναχαϊκής.
Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα. Από την στιγμή που έκλεισε και το θέμα τιμ μάνατζερ, σύντομα θα γίνουν επαφές και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ για να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο και στη συνέχεια να ανακοινωθεί ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Στα αγωνιστικά θέματα, η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 25 ή στις 26 Ιουλίου με την πρώτη να γίνεται εκτός απροόπτου στο γήπεδο της Οβρυάς.
Από εκεί και πέρα στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο η αποστολή να μεταβεί σε προπονητικό κέντρο για μερικές μέρες τον Αύγουστο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Πάντως ήδη εξετάζονται ορισμένα κέντρα για να μεταβεί η ομάδα σε περίπτωση που ο προπονητής το ζητήσει και η ομάδα ανάψει «πράσινο φως».


Ροή ειδήσεων

Advertisement