Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή «χτίζεται» με αργά και σταθερά βήματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα και με σταθερά βήματα η διοίκηση της Παναχαϊκής ετοιμάζει σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα κινηθεί εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι την περσινή αγωνιστική περίοδο, που η διοίκηση είχε βάλει εξαρχής ψηλά τον πήχη, με τα αποτελέσματα όμως να μην είναι τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός πως αποκτήθηκαν εγνωσμένης αξίας αθλητές.

Πλέον μέλημα της ΠΑΕ είναι να αποκτηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και θα διψούν… για διάκριση. Αυτό φυσικά κανείς δεν το γνωρίζει αν γίνεται από επιλογή ή λόγω της μη αδειοδότησης που αναγκάζει την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη στιγμή έχουν ανακοινωθεί οι Κόλλας και Βερνάρδος για τους οποίους οι συστάσεις είναι αρκετά καλές, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες και άλλες προσθήκες.

Πάντως όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ η επιλογή της διοίκηση να έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Ντάσιο δείχνει ότι υπάρχει πρόθεση η ΠΑΕ να στελεχωθεί με πρόσωπα έμπειρα και τεχνογνωσία.

Αυτό που έχει ως στόχο η διοίκηση της ομάδας είναι οι επιλογές των νεαρών ποδοσφαιριστών να είναι στοχευμένες λόγω των περιορισμών και να κάνει μια σταθερή και αξιόλογη πορεία.

Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της ομάδας αφού και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου όταν ολοκληρωθεί όλος ο σχεδιασμός.

Αυτό δείχνει ότι φέτος το χτίσιμο γίνεται κάτω από άλλα δεδομένα με τον Μπάρλο να προσπαθεί να τακτοποιήσει αρχικά όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Και εδώ που τα λέμε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν το έβαλε στα …πόδια, έμεινε εδώ για να βοηθήσει την ομάδα της πόλης μας αλλά και της καρδιάς του όπως πολλές φορές έχει αναφέρει.

Μπορεί χθες να μην είχαμε καμία ανακοίνωση από την ΠΑΕ αφού ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές όμως οι επόμενες ημέρες αναμένονται κομβικής σημασίας.

Το ρεπορτάζ της «Γ» αναφέρει ότι η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές χωρίς να έχουν διαρρεύσει ακόμα τα ονόματά τους, αφού ως γνωστόν φέτος προσπαθεί να ενημερώσει τόσο τους δημοσιογράφους όσο και το φίλαθλο κοινό από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΥ

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή εδώ και πολύ καιρό οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Γιώργος Μπάρλος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χρήστο Καραπίτσο.

Αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ με τον έμπειρο τεχνικό φέτος να έχει ένα δύσκολο έργο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement