Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έκλεισε τον Ισπανό προπονητή Luis Casimiro

Published

on

Βρέθηκε ο αντικατάστασης του Μάκη Γιατρά στο πάγκο του Προμηθέα ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Ισπανό προπονητή Luis Casimiro ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την Ισπανία αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς έχει κοουτσάρει και ομάδες Ευρωλίγκα.

Ο 61χρονος κόουτς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης η οποία μίλησε μαζί του το Σαββατοκύριακο, του εξήγησε τη φιλοσοφία της και υπήρξε ταυτιστεί απόψεων και από τις δυο πλευρές σε όλα τα επίπεδα.
Χθες υπήρξε η ανταλλαγή συμβολαίων και απομένουν μόνο οι υπόγραφες ώστε ο Λουις Κασιμίερο να είναι ο νέος «καπετάνιος» της Πατρινής ομάδας και να έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά.
Πρόκειται για πολύ καλή επιλογή, είναι ένας προπονητής με θητεία σε πολλές ομάδες της Ισπανίας Fuenlabrada, Sevilla, Gran Canaria, Valencia, Valladolid και Alicante.
Ο έμπειρος κόουτς ήταν μέχρι πρόσφατα προπονητής στην Unicaja Malaga, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο ολοκληρώνοντας μία θητεία που ξεκίνησε το 2018.
Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του ήρθε με την Manresa, την οποία οδήγησε στον τίτλο της ACB τη σεζόν 1997-98, σε μία από τις πιο σημαντικές εκπλήξεις στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement