Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χαϊδάρι: Η εξαφάνιση ήταν αρπαγή – Στα χέρια Αλβανού που την εξέδιδε, βρέθηκε η 17χρονη Αμάντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Λύθηκε το μυστήριο με τη 17χρονη Αμάντα, που είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου του 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πίσω από την εξαφάνισή της, κρυβόταν κύκλωμα σωματεμπορίας, ενώ για το συμβάν είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πληροφορίες θέλουν το κορίτσι να εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μετά από εντατικές έρευνες πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να άρπαξε τη 17χρονη, ενώ μέσω ροζ αγγελίας που είχε βάλει στο διαδίκτυο, την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άλλους άνδρες.

Την 17χρονη συνόδευε ο ίδιος ο Αλβανός στα ερωτικά ραντεβού και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την ημέρα που συνελήφθη είχαν ήδη προηγηθεί δύο τέτοια ραντεβού.

Μαζί με την Αλβανό συνελήφθη και ένας Ελληνας ο οποίος διαχειρίζονταν την ιστοσελίδα με τις ροζ αγγελίες, καθώς και μια γυναίκα που έκλεινε από το τηλέφωνο τα ραντεβού με τους πελάτες.

Και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της

Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement