Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ευκαιρία για την Κορίνθιανς

Published

on

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima

Αφού μάθαμε και το ζευγάρι για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακή, μέχρι εκείνη την ημέρα, θα κινηθούμε με ότι… κινείται στα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι σχετικά «φτωχό» (δεν μπλέκουμε με το… επικίνδυνο Κόνφερενς) και έχουμε κυκλώσει το μοναδικό ματς που θα γίνει για τη Βραζιλιάνικη Σέριε Α, μεταξύ της Τσαπεκονένσε και της Κορίνθιανς.

Τσαπεκοένσε: Ακόμα ένα απογοητευτικό απόγευμα έζησαν οι φίλοι της Τσαπεκοένσε, καθώς με την εντός έδρας ήττα από τη Μπαΐα, παρέμεινε για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με 4 βαθμούς σε 9 ματς. Η διοίκηση της ομάδας έχει υποσχεθεί ενίσχυση, όμως μέχρι να «δέσουν» όποιοι νέοι έρθουν, ίσως να είναι ήδη αργά. Κόντρα στην Κορίνθιας, μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, το έργο της θα είναι σαφώς δύσκολο και θα προσπαθήσει να πετύχει μόλις το 2ο γκολ της εντός έδρας για να αποφύγει ακόμα μια ήττα.

Κορίνθιανς: Ακόμα μια ισοπαλία για την Κορίνθιανς φέτος, καθώς παραχώρησε 1-1 εντός έδρας με την Ιντερνασιονάλ, μένοντας αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Σίγουρα υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων της ομάδας, όμως υπάρχει υλικό και όλοι περιμένουν από τον Σιλβίνιο να κάνει καλύτερη δουλειά στον πάγκο της. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έκανε κάποια μεταγραφή λόγω οικονομικών θεμάτων, όμως όλα δείχνουν να λύνονται και αναμένεται να έρθουν κάποιοι παίκτες τις επόμενες ημέρες. Κόντρα στη Τσαπεκοένσε έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να «αναρριχηθεί» βαθμολογικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Τσαπεκοένσε και όλα δείχνουν πως θα έχει μια δύσκολη σεζόν φέτος. Είναι ευκαιρία για την ανώτερη Κορίνθιανς να επανέλθει στις νίκες, στο 2.12 το διπλό στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement