Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Α. Λοβέρδος στην Πάτρα: «Το Κίνημα Αλλαγής απέτυχε, ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ»

Published

on

 

 

Την πρώτη του επίσκεψη στην Αχαία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ανδρέας Λοβέρδος, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για επαναφορά του ονόματος «ΠΑΣΟΚ» και του «πράσινου ήλιου» στο κόμμα εφόσον εκλεγεί, αλλά και υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι ο υπερδιπλασιασμός της εκλογικής δύναμης του κόμματος στις επόμενες εκλογές – που όπως είπε θα είναι διπλές – προκειμένου να καταστεί κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης με προοπτική εξουσίας.

Ο κ. Λοβέρδος, λόγω των υγειονομικών συνθηκών απέφυγε τη διοργάνωση κάποιας συγκέντρωσης και προχώρησε μόνο σε συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και στον χώρο του ξενοδοχείου «Αστήρ» που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη παρέστησαν και αρκετοί φίλοι του.

Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως το Κίνημα Αλλαγής απέτυχε τον στόχο του, δεν μπόρεσε να φέρει αλλαγή γιατί δεν πέτυχε να καταστεί πόλος εξουσίας, έκανε λόγο για τρεις αναγκαίες αλλαγές (αλλαγή ηγεσίας, αλλαγή πολιτικών θέσεων σε μείζονα ζητήματα όπως το ζήτημα της ασφάλειας και αλλαγή νοοτροπιών που έχουν συμβιβαστεί με την λογική του «μικρού κόμματος»).

Επίσης, σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται πολλά σημαντικά στελέχη που θα στηρίζουν την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε πως στοχεύει στην επαναφορά του συνόλου των στελεχών που αδρανοποιήθηκαν ή και προσωρινά, κατέφυγαν σε άλλους πολιτικούς χώρους, πλην εκείνων που άλλαξαν πολιτικό χώρο και διαδραματίζουν ρόλους πρωτοκλασάτων στελεχών.

Ο κ. Λοβέρδος ανανέωσε το ραντεβού του με την Αχαΐα για τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας πως ο στόχος του στην περιοχή δεν είναι απλά η νίκη, αλλά μία πολύ μεγάλη νίκη με μεγάλη διαφορά από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement