Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Έτσι είναι μία από τις ακριβότερες σουίτες κρουαζιερόπλοιων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σουίτες που προσφέρουν την ιδιωτικότητα του σπιτιού, αλλά και τις ανέσεις και παροχές 5* ξενοδοχείου, ξεχωρίζουν για την άκρατη χλιδή και πολυτέλεια που τις χαρακτηρίζει. Πιστεύατε ποτέ ότι θα τις βρίσκατε εν κινήσει, και μάλιστα εν πλω;

Έτσι είναι μία από τις ακριβότερες σουίτες κρουαζιερόπλοιων

Μία από τις διασημότερες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία υπερηφανεύεται για κάποια από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια διεθνώς, η Royal Caribbean κάνει πραγματικότητα την έννοια «πλωτό παλάτι», μέσα από τις χλιδάτες και υπερπολυτελείς σουίτες της.

Ο λόγος για τις Royal Loft Suites, σύγχρονοι και πολυτελείς ιδιωτικοί χώροι που απλώνονται σε δύο ορόφους και μετράνε 465 τ.μ.

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το κυρίως δωμάτιο με king size κρεβάτι και δικό του μπάνιο, ενώ στο πρώτο επίπεδο συναντιούνται ένα καθιστικό με καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, τραπεζαρία με μπαρ, ένα δεύτερο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ιδιωτική βεράντα με υδρομασάζ και τραπεζαρία.

Στα highlights τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα και στους δύο ορόφους που επιτρέπουν το φως να μπαίνει άπλετο στο χώρο και χαρίζουν απεριόριστη θέα στους ωκεανούς.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement