Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος με 19.188 μόρια είχε την υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία.

Ο μαθητής του 2ου ΓΕΛ Πύργου που τόνισε ότι «πρώτη μου προτίμηση είναι η ιατρική Θεσσαλονίκης, αφού από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μου άρεσε πάρα πολύ η ιατρική», είναι γιος του γνωστού επαγγελματία στο χώρο των ελαστικών Πραξιτέλη Αναστασόπουλου, και μαζί με τον αδερφό του Μάριο πρωταγωνιστούν αγωνιστικά στην κολύμβηση κάνοντας πρωταθλητισμό.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών ο Σωτήρης Αναστασόπουλος, είχε πετύχει να κατακτήσει τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής.

Όσον αφορά τις βαθμολογίες του, είχε 20 στη Φυσική, 19,9 στη Χημεία και 19,5 στη Βιολογία. Αυτοί οι βαθμοί μαζί με το 16,9 στην Έκθεση τον έφεραν στην πρώτη θέση των βαθμολογιών στην Ηλεία με 19.188 μόρια… Επίδοση που του επιτρέπει να κάνει πράξη το όνειρό του να γίνει παιδίατρος.

Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ ευχαριστημένος, το περίμενα όταν τελείωσα τις εξετάσεις, αφού ήξερα ότι είχα γράψει καλά. Τώρα ελπίζω όλα να πάνε καλά, περιμένω να δω πώς θα είναι η ζωή μου από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη. Μακάρι να είμαστε χωρίς περιορισμούς και να είμαστε φυσικά και πιο ελεύθεροι λόγω μέτρων covid. Να είμαστε πιο χαλαρά, να νιώσουμε και εμείς τη φοιτητική ζωή».

Όσον αφορά για το ποιους θέλει να ευχαριστήσει, για την στήριξη που του παρείχαν όλο αυτό τον καιρό, τόνισε χαρακτηριστικά. «Θέλω προπάντων να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τον αδερφό μου τον μικρό και φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του σχολείου που μας βοήθησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Πράγματι η προσπάθειά τους φάνηκε στα αποτελέσματα όλων των παιδιών του σχολείου μας, ενώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την βιολόγο μου την κα Ανδριοπούλου που με βοήθησε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και επίσης τους καθηγητές στο φροντιστήριό μου Ορόσημο Θαλής».

https://www.patrisnews.com/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-2021-%ce%bf-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb/


Ροή ειδήσεων

Advertisement