Connect with us

Αθλητισμός

Καινοτόμα πρωτοβουλία

Published

on

Το Natural Ability βρέθηκε στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστίου το Σαββατοκύριακο και εκατοντάδες νέοι ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο έδωσαν δυναμικό «παρών»

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Μια εξαιρετική και καινοτόμα πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στη χώρα μας μακριά από «βύσματα», δαπανώντας πολλά χρήματα για να αναδείξει το ταλέντο του ένας ποδοσφαιριστής.

Το Natural Ability βρέθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και εκατοντάδες νέοι ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο από όλη την Αχαΐα έδωσαν δυναμικό «παρών».

Τι είναι το Natural Ability; Είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που αξιολογεί και προβάλει αθλητές με πλούσιο ταλέντο, με αυξημένες φυσικές ικανότητες δίνοντάς τους την ευκαιρία για να κάνουν το παραπάνω βήμα…

Ο Γιάννης Καραβιώτης δημιούργησε το Natural Ability για να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα ταλαντούχα παιδιά που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δείξουν σε ένα διπλό τις ικανότητές τους και αυτοί που ξεχωρίζουν κερδίζουν μια θέση στην πλατφόρμα του Natural Ability την οποία παρακολουθούν σκάουτερ και προπονητές απ’ όλο τον κόσμο.

Εκεί μπορεί ο κάθε αθλητής να φορτώνει όλα τα στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες με την ομάδα του, φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Αν πείσει τους αξιολογητές το παρακολουθούν δωρεάν όλοι οι προπονητές της Ελλάδος.

Το Natural Ability λειτουργεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και λαμβάνει κοινωνικές επιδοτήσεις με όραμα την ανάπτυξη και την εξάπλωση μακρύτερα από τα ελληνικά όρια.

Το πρότυπο πρόγραμμα Soccer+ στηρίζει όλες τις ενέργειες που έχουν σκοπό -μεταξύ άλλων- να βοηθήσουν έμπρακτα και με ολοκληρωμένο τρόπο τα παιδιά των ακαδημιών να έχουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο.

Για τον λόγο αυτό γίνονται δοκιμαστικά μικρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνει ο νεοσύστατος φορέας Natural Ability Football και η συμμετοχή για κάθε αθλητή είναι μηδενική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement