Connect with us

Παναχαϊκή

Μέσα στην εβδομάδα η Παναχαϊκή τρέχει για νέες προσθήκες- Σήμερα έρχεται Πάτρα ο τιμ μάνατζερ

Published

on

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που διανύουμε σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά  θέματα της Παναχαικης αλλά και διάφορα άλλα θέματα όπως οργανωτικά ζητήματα.
Μάλιστα σήμερα εκτός απροόπτου θα έρθει στην Πάτρα ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Ντάσιος για μόνιμη εγκατάσταση και θα συναντηθεί με τον προπονητή, Χρήστο Καραπίτσο για διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν και με την προετοιμασία.

Για παράδειγμα θα αποφασιστεί αν θα γίνει προετοιμασία μόνο στην Πάτρα ή θα μεταβεί σε κάποιο προπονητικό κέντρο για λίγες μέρες.
Επίσης θα τρέξουν θέματα για μεταγραφικά κα συγκεκριμένα σε ποιες θέσεις θα γίνουν οι τρεις προσθήκες για τους παίκτες άνω των 25 ετών. Εκεί σίγουρα θα χρειαστούν οι «κοκκινόμαυροι» να αποκτήσουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
Οι πληροφορίες λένε πως η μία προσθήκη θα αφορά την επίθεση και η άλλη τα χαφ ή και 10άρι που θα μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις.
Η τρίτη θέση ακόμα δεν έχει αποφασιστεί και θα φάνει και από το πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα με τους νεότερους.
Πάντως χθες παρά το γεγονός ότι ήταν Κυριακή οι άνθρωποι της ΠΑΕ συνέχισαν τις επαφές τους με διάφορους ποδοσφαιριστές που είναι στην μεταγραφική λίστα και πολύ πιθανόν είναι να ανακοινωθούν σήμερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement