Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (12/7)

Published

on

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται το Καρκίνο και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε φέρει ιδιαίτερα κοντά με οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου και τις ιδέες σου.

 

 

Ταύρος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και αυτό δείχνει πως αυτές θα είναι καλές ημέρες για επαφές και δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα αν εμπλέκεσαι σε ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων ή συλλογικές δραστηριότητες φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστα νέα και σε αυτά. Το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στις 15/7 θα σε φέρει ουσιαστικά κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Δίδυμοι

Μία παραγωγική και ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα δημιουργήσουν πολύ καλό κλίμα σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά αλλά και το ταμείο σου. Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μάλιστα θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στη διευθέτηση τους.

 

 

Καρκίνος

Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους για αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ καλό κάτι που θα βοηθήσει τη διευθέτηση συγκεκριμένων θεμάτων και συζητήσεων. Εκτός από την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα ευνοούνται και τα ταξίδια! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει το σενάριο είτε των κοντινών είτε των μακρινών αποδράσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα!

 

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά κάποια πράγματα και να έχεις αρκετές σκέψεις για πολλά από αυτά. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς σε προτρέπει να ακούσεις τη διαίσθησή σου, καθώς αυτή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις σου. Ακόμα αυτές οι ημέρες είναι βοηθητικές αν έχεις προς διευθέτηση ζητήματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες και θέματα του οικονομικού τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

 

 

 

 

Παρθένος

Μία ιδιαίτερα βοηθητική και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και στο καλό και επικοινωνιακό κλίμα. Αυτή η όψη συνηγορεί σε επαφές με αρκετό κόσμο  και σε νέες γνωριμίες καθώς θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Προς το τέλος της εβδομάδας δείχνει πως θα τονιστεί η συναισθηματική πλευρά προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κάτι που θα αυξήσει την ενσυναίσθηση σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

 

 

 

Ζυγός

Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να σκέφτεσαι την ιδέα των διακοπών ή πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία  ξαφνική εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει στη διευθέτηση και στη διεκπεραίωση θεμάτων που σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τους άλλους.

 

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να προσεγγίσεις το κάθε ζήτημα που σε απασχολεί χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου.

 

 

Τοξότης

Θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να προσεγγίσεις το κάθε ζήτημα που σε απασχολεί χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να συναντήσεις και να έρθεις κοντά με οικεία σου πρόσωπα,

 

 

 

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία ευνοϊκή όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα φέρει προτάσεις για εξόδους, για διασκέδαση και θα πολλαπλασιάσει τις κοινωνικές συναναστροφές. Η επικοινωνιακή σου άνεση θα κλέψει την παράσταση και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στη διευθέτηση και των πιο απαιτητικών ζητημάτων. Προς το τέλος εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα τονίσει τα συναισθήματα σε μία προσωπική σου σχέση.

 

 

Υδροχόος

Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ένα μεγάλο όγκο καθημερινών υποχρεώσεων και εργασιακών ζητημάτων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 13/7 και θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για μία ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητά  ή τον οικονομικό τομέα.

 

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι ευνοϊκή για εσένα και για τον αισθηματικό τομέα, καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν δημιουργούν εξελίξεις και φέρνουν νέα σε αυτόν! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 13/7 δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα βοηθήσουν εξαιρετικά τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement