Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λ. Κασιμιρο: “Ο Προμηθέας είναι κλαμπ που εξελίσσεται”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο νέος προπονητής του Προμηθέα Λουίς Κασιμίρο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gigantes για την μεγάλη απόφαση που πήρε να αφήσει την Ισπανία.

Θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα είναι προπονητής σε ομάδα εκτός Ισπανίας, ενώ μίλησε και για τις πρώτες επαφές του με τους ανθρώπους της ομάδας και πιστεύει πως ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με προοπτικές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
«Το καλοκαίρι που τελείωσε έφυγα από την Σαραγόσα και βγήκα στην αγορά. Περίμενα για μία ευκαιρία και παρότι δεν είχε κλείσει η αγορά της ACB μου έκαναν πρόταση και κυρίως με έπεισαν με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη σιγουριά που ένιωθαν για μένα. Στις τελευταίες 6 ομάδες που βρέθηκα δεν με… πούλησε ο μάνατζερ μου, αλλά εκείνες με βρήκαν.
Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα και στον Προμηθέα του οποίου οι άνθρωποι με έπεισαν πως με θέλουν για προπονητή τους. Αρχικά μίλησα με τον ιδιοκτήτη και τον GM και ήμουν σκεπτικός απέναντι τους, αλλά μου έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση.
Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που εξελίσσεται και μεγαλώνει στην Ελλάδα και αποτελεί καλό πρότζεκτ στην Ευρώπη και στο EuroCup. Έχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ακαδημίες που δουλεύουν με πολύ ενδιαφέρον όπως η Βαλένθια. Είναι ένα εξελισσόμενο κλαμπ και προσφέρουν αυτοπεποίθηση στους προπονητές.
Αυτή τη στιγμή δεν μου έχουν ζητήσει τίτλους. Μου έχουν μιλήσει για τα όνειρα τους και πως θέλουν καλά να κάνουν τα πράγματα. Δεν ήθελαν να υπογράψουν παίκτες πριν βρουν προπονητή και αυτό λέει πολλά για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement