Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προς εξιτήριο από το ΠΓΝΠ τα 15 και 23 ημερών βρέφη

Published

on

Θετικά τα μηνύματα από την Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, σύμφωνα με τον Καθηγητή Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντή της Κλινικής Γαβριήλ Δημητρίου, σχετικά με τους νοσηλευόμενους λιλιπούτειους ασθενείς που βγήκαν θετικοί στη νόσο COVID-19.

Ειδικότερα το 15 ημερών βρέφος που νοσηλεύτηκε και στο Καραμανδάνειο είναι μεν θετικό στην COVID-19 πλην ο πυρετός και τα συμπτώματα κακουχιας προέρχονται από ωτίτιδα, όπως δηλώνει στην «Γ» ο Καθηγητης Δημητρίου «Χορηγείται η σχετική αντιβίωση στο βρέφος και σε λίγο θα πάρει εξιτήριο. Ευτυχώς δεν παρουσίασε συμπτωματολογία σχετική με την COVID-19».
Όσον αφορά το 23 μηνών βρέφος ο κ Δημητρίου εκφράζει την ίδια αισιοδοξία ως προς την άμεση αποθεραπεία του «Παρουσίασε πυρετική κίνηση η οποία ενδεχομένως οφείλετο σε κάποια λοίμωξη και τώρα είναι καλά. Είναι ενθαρρυντικό οτι νοσηλεύτηκαν το τελευταίο διάστημα επτά βρέφη που χρειάστηκαν ευτυχώς 2-3 μέρες νοσηλεία και πήραν εξιτήριο» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Καθηγητης Παιδιατρικής /Νεογνολογιας του Πανεπιστημιου Πατρών και Δ/ντης της Παιδιατρικής Κλινικής και ΜΕΝ νεογνών και ΜΕΘ Παίδων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement