Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ηλιούπολη: Εξέδιδαν την 19χρονη για 70 ευρώ τη φορά όταν ήταν ανήλικη – Κυνική ομολογία του πατέρα της

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακόμα ένας κατηγορούμενος, ο τρίτος κατά σειρά, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας στις αστυνομικές αρχές σχετικά με τους βιασμούς, την κακοποίηση που έχει υποστεί αλλά και τη δράση συγκεκριμένων προσώπων που την οδήγησαν στην πορνεία.

Μετά τον 39χρονο αστυνομικό και τον πατέρα της, προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 32χρονος κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών αντί 70 ευρώ τη φορά.

Η ατζέντα, τα χρήματα και το ανθρώπινο δράμα της 19χρονης στην Ηλιούπολη
Το όνομα του κατηγορούμενου είχε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές η 19χρονη καταγγέλλουσα ωστόσο και ο 54χρονος πατέρας της ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι βίαζε την κόρη του από 11 ετών, είχε αναφερθεί εκτενώς στο πρόσωπο του 32χρονου κατηγορουμένου στην απολογία του.

Ειδικότερα, ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, ανέφερε για τον 32χρονο και τη σχέση που διατηρούσε με την κόρη του: «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, Μου είπε ότι ήταν του 32χρονου…

Ροή ειδήσεων

Advertisement