Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Με το… δεξί η Μίντιλαντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθετε τα πάντα για τις casino προσφορές*

Μετά το φινάλε του Γιούρο, τονίσαμε πως πολλά από τα δυνατά πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη, παίρνουν σειρά για την εκκίνησή τους τις επόμενες ημέρες. Ένα εξ’ αυτών είναι το Δανέζικο, με ομάδες που έχουν κάνει καλές πορείες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Η πρωταθλήτρια του 2019, Μίντιλαντ, είναι αυτή που ξεκινάει πρώτη τους αγώνες της, υποδεχόμενη μια από τις ομάδες που έχει καλό όνομα στη χώρα, αλλά πέρσι απογοήτευσαν, την Οντένσε.

Μίντιλαντ: Μπορεί μέχρι τέλους να ήλπιζε πέρσι για τον τίτλο, όμως με κάποιες σοβαρές γκέλες που έκανε στο φινάλε, έδωσε την ευκαιρία στη Μπρόντμπι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φέτος, ο στόχος είναι φυσικά η κορυφή. Το καλό νέο για την ομάδα του Μπο Άντερσεν είναι πως όσους παίκτες έχασε, τους αντικατέστησε με νέους και θεωρητικά καλύτερους, ενώ σημαντική είναι η προσθήκη του διεθνούς Δανού Ντάλσγκαρντ από τη Μπρέντφορντ. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Οντένσε θα προσπαθήσει να παίξει όπως τελείωσε τη σεζόν, ενώ από το ξεκίνημα θα προσπαθήσει να δείξει τις προθέσεις της.

Οντένσε: Μια κακή χρονιά έκανε πέρσι η Οντένσε, μια ομάδα που συνήθως πάλευε ανάμεσα στις υπόλοιπες για μια θέση στην Ευρώπη. Παρότι είχε βρεθεί σε καλή κατάσταση μέσα στη σεζόν, τερμάτισε εκτός 6άδας με αποτέλεσμα να παίξει στα πλέι-άουτ, ενώ ούτε εκεί βρέθηκε στις δυο πρώτες θέσεις για μια ευκαιρία στα πλέι-οφ Ευρώπης. Φέτος, υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες στο σύλλογο, αρχικά για 6άδα και στη συνέχεια βλέπουμε. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν άλλαξε πολλά, το σημαντικό είναι πως δεν έχασε κάποιον από τους καλούς της παίκτες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντιλαντ θέλει να αφήσει πίσω την περσινή σεζόν που δε κατάφερε να μπει στην εξίσωση του τίτλου μέχρι τέλους και φέτος στοχεύει να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα. Η Οντένσε όσο και αν βάζει εξίσου υψηλούς στόχους, έχει ποιοτική διαφορά από τους γηπεδούχους. Στο 1.62 ο άσος στη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement