Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

O επενδυτής του Casino Rio Δημήτρης Φιντιρίκος νόσησε και προτρέπει: Η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε με κορωνοϊό.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στον κόσμο που τον ακολουθεί να σπεύσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Διάβασε την ανάρτησή του:
«Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι η ελευθερία του ατόμου και η αυτοδιάθεση είναι αξίες που όλοι υπερασπιζόμαστε και εγώ ο ίδιος με κάθε τρόπο εμπράκτως σε όλη μου τη ζωή. Ωστόσο, η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων.

Έχοντας ασθενήσει από τον κορωνοϊό – αν και με ήπια συμπτώματα – γνωρίζω καλά πώς είναι να μετράς αντίστροφα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, και να σε τρώει η αγωνία κάποιας ενδεχόμενης επιπλοκής από τον αποδεδειγμένα θανατηφόρο ιό. Η λύση είναι μία και είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατευτούμε όλοι: ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

Προσωπικά δεν σκέφτηκα στιγμή για το αν πρέπει να εμβολιαστώ και αν πρόκειται για κάποιο πείραμα εις βάρος των ανθρώπων έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Σίγουρα, σκέφτηκα ότι θέλω να ζήσω και ότι δεν έχω δικαίωμα να στερώ από κανέναν την αναφαίρετη επιθυμία του να το πράξει και ο ίδιος χωρίς να κινδυνεύει από εμένα και την ξεροκεφαλιά μου. Ας μη χάσουμε άλλο χρόνο από τη ζωή μας είναι κρίμα. Πάμε όλοι να εμβολιαστούμε»

Ροή ειδήσεων

Advertisement