Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Δολοφονική» αγέλη-Αδέσποτα σκυλιά στην Κάτω Αχαΐα επιτέθηκαν σε κοριτσάκι 

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Κάτω Αχαΐας έχει γίνει αγέλη αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, καθώς έχουν επιθετική συμπεριφορά.

Μάλιστα, χθες σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό, όταν κοριτσάκι που είχε βγει βόλτα με το κατοικίδιο της δέχτηκε την επίθεση των μεγαλόσωμων σκύλων, ενώ τα άγρια ζώα είχαν τραυματίσει νωρίτερα και έναν ποδηλάτη.
Συγκεκριμένα, το κορίτσι έκανε αμέριμνη τη βόλτα της όταν δέχτηκε το κατοικίδιό της δέχτηκε επίθεση από τα αδέσποτα. Τα άγρια σκυλιά το δάγκωσαν με δύναμη, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων απολύμαναν τις πληγές του άτυχου τετράποδου, του έδωσαν παυσίπονο και αντιβίωση και πλέον περιμένουν να ανταποκριθεί στην θεραπεία. Την ίδια στιγμή σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το κοριτσάκι που είδε μπροστά της να επιτίθενται στο αγαπημένο της κατοικίδιο χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να το σώσει. Τελικώς ένας περαστικός δικυκλιστής τους γλίτωσε από τα χειρότερα αφού με κίνδυνο τη ζωή του, έριξε το μηχανάκι του πάνω στα σκυλιά και μετά πάλεψε στην κυριολεξία μαζί τους για να πάρει τη κατοικίδιο που ακούει στο όνομα Σίσσυ από το στόμα τους.
Νωρίτερα, τα ίδια σκυλιά είχαν επιτεθεί σε ποδηλάτη που έτυχε να τα συναντήσει στο δρόμο, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων δεν είναι η πρώτη φορά που η αγέλη επιτίθεται σε διερχόμενους, αλλά και κατοικίδια.


Ροή ειδήσεων

Advertisement