Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κλείνει τον Αμερικάνο Κεντρικ Ρει

Published

on

Μετά την επισημοποίηση της  συμφωνίας του Προμηθέα με τον Αμπντουλ Γκάνι, η επόμενη προσθήκη για τους «πορτοκαλί» αναμένεται να είναι ο Αμερικανός Κέντρικ Ρέι, ο οποίος έχει σχεδόν συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα.

 

Ο Ρέι (27χρ.- 1,88μ.) ήταν πολύ κοντά στον Προμηθέα και στη διάρκεια της σεζόν 2020-2021, αλλά το «μπλέξιμο» με τις αλλαγές καθυστέρησε την υπόθεσή του. Είχε 15 πόντους- 4,4 ασίστ με την Πετκίμ στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ (9,6 π.- 2,2 ασίστ) και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Κασιμίρο.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΡΑΪ ΓΚΡΑΝΤ

Μάλιστα η πατρινή ομάδα έχει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, την παραμονή του σέντερ Τζεράι Γκραντ στον οποίο έγινε πρόταση ανανέωσης και λέγεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Αν όντως ο Τζεράι Γκραντ παραμείνει κάτοικος Πάτρας, τότε θα μιλάμε για σούπερ κίνηση αφού πρόκειται για έμπειρο παίκτη που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Φυσικά είχε και άλλες προτάσεις από ελληνικές ομάδες.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΣΕΛΑΚΗ

Σε ό,τι αφορά τις επαφές στην ελληνική αγορά, οι πρώτοι στόχοι είναι οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Λεωνίδας Κασελάκης οι οποίοι όμως έχουν επαφές και με άλλες ομάδες και οι περιπτώσεις τους δεν είναι εύκολες ενώ επαφή έχει γίνει και με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Ο Προμηθέας πάντως έχει καταθέσει πρόταση στους δύο παίκτες και πρόθεσή του είναι να κλείσει θετικά το θέμα ωστόσο δεν θα υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement