Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στήριξη σε Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ από Μοίραλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε μέσω διαδικτύου ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Μοίραλης.

Αναλυτικά το κείμενό του:

“Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μπαίνει βάση καταστατικού σε εσωτερική προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης μας καθώς το Νόεμβριο συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη νίκη της Φώφης Γεννηματά.
Τον προσεχή Σεπτέμβριο η κεντρική επιτροπή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συνεδριάσει αφού λάβει την εισήγηση από το πολιτικό συμβούλιο και θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα εκλέξουμε το νέο αρχηγό μας.
Βασικό μέλημα όλων των εμπλεκομένων στη διαδικασία αυτή ειναι να ξεπεράσουμε τους 200.000 ψηφοφόρους του 2017 και να λάβουμε τη πλιτική νομιμοποίηση από την βάση της δημοκρατικής παράταξης.
🗣 Το στοίχημα της μεγάλης προσέλευσης στις κάλπες είναι η βασική προϋπόθεση για να δώσουμε τον αέρα πνοής και τις βάσεις ώστε ο νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ να ξεκινήσει το πορεία του με μοναδικό σκοπό το διψήφιο ποσοστό και την αυτόνομη στάση μας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσουν την πρωτοκαθεδρία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ η Φωφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέδρος κι ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Οφείλουμε όλοι εμείς που πιστεύουμε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα δημόσια δρώμενα να διασφαλίσουμε τον πολιτικό πολιτισμό μεταξύ μας και να υποχρεώσουμε τους 3 διεκδικητές να έχουν ενωτικό λόγο και να δεσμευτούν προεκλογικά πως ακόμη κι αν ηττηθούν σε προσωπικό επίπεδο θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της παραταξης την επόμενη μέρα των εσωκομματικών διαδικασιών.
Δεν περισσεύει κανείς μας και η συστράτευση όλων των δυνάμεων κρίνεται αναγκαία αν επιθυμούμε πραγματικά να αποτελέσουμε ένα σοβαρό πλειοψηφικό προοδευτικό πόλο στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Η προσωπική μου επιλογή στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία έχει χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις ονοματεπώνυμο…
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.
1) Χρειαζόμαστε μια αλλαγή που θα μας ταρακουνήσει και θα προσδώσει την απαιτούμενη ανανέωση που ζητάει διακαώς η βάση μας καθώς πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ καρτερικά περιμένουν να δουν κάτι να αλλάζει για να επαναπατριστούν.
2) Η διαδρομή του Νίκου Ανδρουλακη στην Ευρωβουλή και η πρωταγωνιστική του στάση στα εθνικά και πατριωτικά ζητήματα προσδίδει στην παράταξη μας μια δυναμική διείσδυσης σε ένα πολιτικό κοινό που δεν ψηφίζει το Κίνημα Αλλαγής σήμερα.
3) Η ψύχραιμη στάση του και η στήριξη στην Φωφη Γεννηματά από την επόμενη μέρα των εκλογών του 2017 απέδειξε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει τα εχέγγυα να λειτουργήσει ενωτικά εφόσον κερδίσει σε αυτη την μάχη.
4) Η ηγετική του φυσιογνωμία και η αποδοχή του στη νέα γενιά είναι η ελπίδα για την ηλικιακή ανανέωση σε επίπεδο στελεχών αλλά και των ψηφοφόρων που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη.
Προχωράμε #ΜΑΖΙ γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη μια καινούργια περπατησιά!
Νικόλαος ΜΟΙΡΑΛΗΣ
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
Μέλος Κ.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

6η ΥΠΕ: Πού θα γίνουν τεστ την Τρίτη στην Αχαϊα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων.

Για αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 προγραμματίζονται τα εξής:< ΑΧΑΪΑ 18/1

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (8:30 έως 20:30)

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Αιγίου στο Οίκημα Μάνας και Παιδιού (09:00 έως 15:00)

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γ.Ν. στα Καλάβρυτα (09:00 έως 14:30)

ΗΛΕΙΑ 18/1

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στη πλατεία Σάκη Καράγιωργα στην Αίθουσα Αποστολικής Διακονίας (09:00 έως 17:00)

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Δημαρχείο στη Βάρδα (09:00 έως 14:30)

· Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πνευματικό Κέντρο στη Ζαχάρω (09:00 έως 14:30)

Περισσότερα

Εκπαίδευση

Πρότυπο Γυμνάσιο: Επάξια 2η θέση στους Τελικούς Αγώνες Ρητορικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δεύτερη θέση στους Τελικούς Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής κατέκτησε η ομάδα του Προτύπου Γυμνασίου Πάτρας, σημειώνοντας ακόμα μία επιτυχία. Οι αγώνες διεξήχθησαν διαδικτυακά προχθές Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ενώ διοργανώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον».


Το Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών εκπροσώπησε ο όμιλος «Ταξιδεύοντας στις χώρες της Ευρώπης» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη φιλόλογο Νίκη Ευσταθοπούλου. Συγκεκριμένα, την ομάδα των μαθητών της Β’ Γυμνασίου που συμμετείχε αποτέλεσαν οι: Χρήστος Κρεμμύδας, Παναγιώτης Μπαλάσης και Νεκταρία-Γλαύκη Μαμασιούλα, ενώ για την προετοιμασία της ομάδας εργάστηκαν και οι αναπληρωματικοί συμμετέχοντες Νικόλας Αθανασόπουλος και Έλενα Στρεμμένου.
Η ομάδα του Προτύπου Γυμνασίου Πάτρας συναγωνίστηκε με την ομάδα του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων συζητώντας το θέμα «Να μπει είσοδος (εισιτήριο) στις προστατευόμενες περιοχές-Εθνικά Πάρκα» και εξέθεσε επιχειρήματα υπέρ της επιβολής εισιτηρίου. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι με την ομάδα της Πάτρας να βαθμολογείται με 90/100 από την κριτική επιτροπή και την ομάδα των Αναβρύτων με 94/100. Έτσι ο Χρήστος, ο Παναγιώτης και η Νεκταρία κατέκτησαν επάξια τη δεύτερη θέση στους αγώνες αυτούς, όπου συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα.
Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ και επ’ αφορμή των 70 ετών ύπαρξης της ΕΕΠΦ, της παλαιότερης περιβαλλοντικής μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Ελλάδα. Η βράβευση της νικήτριας ομάδας θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: ΤΩΡΑ – Τροχαίο με τραυματισμό μιας γυναίκας στην οδό Καλαβρύτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Καλαβρύτων, μπροστά από το Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέα”, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες μια γυναίκα τραυματίστηκε.
Στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα