Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας μετά τους Αμερικανούς έκανε κρούση σε Χαραλαμπόπουλο και «ψήνει» Χρυσικόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Να βάλει έντονη ελληνική σφραγίδα θέλει ο νέoς τεχνικός του Προμηθέα Λουίς Κασιμίρο ο οποίος έχει ανάψει πράσινο φως για να αποκτηθούν αξιόλογοι γηγενείς παίκτες και οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η ΚΑΕ φουλάρει για τoν Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η πατρινή ομάδα μπορεί να μίλησε με τον Κασελάκη, όμως τελικά ο τελευταίος συμφώνησε και θα συνεχίσει στον ΠΑΟ με αποτέλεσμα οι «πορτοκαλί» να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Χαραλαμπόπουλο που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Χθες έγινε κρούση στον μάνατζερ του παίκτη και υπάρχει θετική διάθεση, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται και έτσι τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Την ιδία ώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε και νέα επαφή με τον διεθνή φόργουορντ Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Ισπανού τεχνικού και θέλει πολύ να αποκτηθεί οπότε γίνονται διαπραγματεύσεις.
Θυμίζουμε πως επαφή έχει γίνει και με τον σέντερ Δημήτρη Κακλαμανάκη όμως αυτή την στιγμή η στόχευση είναι να αποκτηθεί «4» και για αυτό οι επαφές έχουν φουλάρει για τους Χαραλαμπόπουλο-Χρυσικόπουλο με στόχο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ
Την ίδια ώρα μια ακόμα περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στον Προμηθέα είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Δημήτρης Κατσίβελης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Ο Κατσίβελης έκανε καλή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα, όπως άλλωστε είχε πράξει και με τον Προμηθέα την προπέρσινη σεζόν και είναι θετικό που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Η συγκεκριμένη περίπτωση αρέσει στον Ισπανό, αλλά πολλές ομάδες ερίζουν για την υπογραφή του Κατσίβελη και η πατρινή ομάδα δεν… παίζει μόνη της.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΕΪ, ΣΕΙΡΑ Ο ΤΖ. ΓΚΡΑΝΤ
Σε ό,τι αφόρα τους ξένους, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αμπούντλ Γκάντι, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως έκλεισε και τον Αμερικανό Κέντρικ Ρέι.
Ο 27χρονος γκαρντ ήταν πολύ κοντά στον Προμηθέα και στη διάρκεια της σεζόν 2020-2021 αλλά το «μπλέξιμο» με τις αλλαγές καθυστέρησε την υπόθεσή του.
Ο Ρέι πέρσι είχε 15 πόντους-4,4 ασίστ με την Πετκίμ στο πρωτάθλημα Τουρκίας και τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ (9,6π- 2,2 ασίστ). Γενικά είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα της παραμονής του Τζεράι Γκραντ στον οποίο έχει γίνει πολύ καλή πρόταση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα απαντήσει θετικά ώστε να κλείσει με πολύ καλή επιλογή η μια θέση του σέντερ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ
Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα ο Δημήτρης Αγραβάνης ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος, όμως ο Προμηθέας είχε δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.
Οι πληροφορίες λένε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κασιμίρο και για αυτό κατά πολύ μεγάλο ποσοστό δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με τον Δ. Αγραβάνη πάντως να ψάχνεται ήδη στο εξωτερικό -λέγεται πως έχει προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας.
Έτσι και με την αποχώρηση του Αγραβάνη οι μοναδικοί παίκτες που αναμένεται να συνεχίσουν από το περσινό ρόστερ είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο νεαρός Νάσος Μπαζίνας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement