Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Υπομονή σε ένα πιεσμένο πρωτάθλημα ζητάει ο πρόεδρος της Ένωσης, Άγγελος Δανιήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

 H αλήθεια είναι ότι φέτος τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα αυτό της Α’ Κατηγορίας αναμένεται να είναι πολύ υποβαθμισμένο με την απόφαση να διεξαχθεί σε τρεις ομίλους.

Όμως πέρα από αυτό υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στο αν θα γίνει εντέλει πρωτάθλημα και αν γίνει με ποια κριτήρια.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ ο οποίος ζητάει υπομονή από όλα τα σωματεία αναφορικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας διότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Ο πρόεδρος της Ένωσης επίσης ανέφερε ότι ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Πρώτα πρέπει να αναμένουμε το υγειονομικό πρωτόσκολο και εν συνεχεία να τοποθετηθεί για τα μέτρα.

«Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οι ομάδες πρέπει να έχουν υπομονή γιατί βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο» δήλωσε ο Άγγελος Δανιήλ και συνέχισε: «Σίγουρα δεν θα είναι ένα πρωτάθλημα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι ένα επηρεασμένο πρωτάθλημα από τον covid και πιεσμένο σε χρόνο για το λόγο ότι πρέπει να δώσουμε… πρωταθλητή στις 20 Απριλίου. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό από την στιγμή που δεν υποβιβάστηκε κανείς από την Γ’ Εθνική αλλά ούτε προβιβάστηκε κάποιος σε αυτή. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και από την επόμενη περίοδο όλα θα διορθωθούν.

Οσο αφορά στον τρόπο της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ο Άγγελος Δανιήλ τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να τοποθετηθούμε γι’ αυτό. «Αυτό θα το δούμε την τελευταία στιγμή. Πρέπει πρώτα να βγει το υγειονομικό πρωτόκολλο και μετά να δούμε με ποιο τρόπο θα το ακολουθήσουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Ό,τι και να αναφέρουμε όλα είναι υποθετικά. Πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις και μετά το συζητάμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement