Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η αναμονή συνεχίζεται στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής με την ΠΑΕ να ψάχνει λύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η αγωνία συνεχίζεται στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς μπορεί να υπάρχουν σενάρια για εμπλοκή συμπαίκτη στην ΠΑΕ αλλά από το περιβάλλον της τελευταίας μέχρι χθες αυτό δεν επιβεβαιωνόταν.

Η «Γ» χθες έγραψε πως η πλευρά του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου επειδή βλέπει και λόγω των προσφυγών των πρώην παικτών να υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό, ψάχνεται για να βρει στηρίγματα και λύσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι συγκεκριμένο.
Ο μεγαλομέτοχος είναι σε ανοιχτή γραμμή με φίλους και γνωστούς προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Τις επόμενες μέρες αναμένουμε εξελίξεις όμως από το στρατόπεδο της ΠΑΕ βγαίνει μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φανούν πολλά πράγματα.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Την ίδια ώρα η πατρινή ομάδα περιμένει απαντήσεις από 2 νεαρούς παίκτες και είναι αισιόδοξη πως θα απαντήσουν θετικά.
Οι κοκκινόμαυροι έχουν προγραμματίσει τη Δευτέρα να κάνουν την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά κι ακόμα το ρόστερ δεν έχει γεμίσει με αποτέλεσμα και εδώ να χρειαστεί να ανεβάσουν στροφές.
ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΦΟΥΑΣΗΣ
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος απέκτησε χθες δύο 23χρονους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορούν την προσεχή σεζόν οι 23χρονοι Αντώνης Φουάσης, Χρήστος Αντωνίου.
Οι πληροφορίες λένε πως την περίπτωση του Αντώνη Φουάση έψαξε η Παναχαϊκή αλλά δεν πρόλαβε αφού ο παίκτης είχε κλείσει στην ομάδα των Σερρών.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement