Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Η στασιμότητα συνεχίζεται στην Παναχαϊκή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η αγωνία παραμένει στο «κόκκινο» στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής με τον χρόνο να κυλά και χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα. Όταν λέμε επομένη μέρα μιλάμε για τα βασικά, δηλαδή αν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και αυτό για να γίνει θα πρέπει η ΠΑΕ να καλύψει την εγγυητική επιταγή.

Οι πληροφορίες όλο το τελευταίο διάστημα λένε πως η ΠΑΕ μέχρι χθες τουλάχιστον δεν έχει καλύψει την εγγυητική επιταγή με τους ανθρώπους της να κάνουν προσπάθεια ώστε να βρεθούν λύσεις, να πληρωθεί αρχικά η εγγυητική επιταγή που είναι το άμεσο και στη συνέχεια να τρέξουν οι υπόλοιπες διαδικασίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η «Γ» έχει γράψει από τη Δευτέρα πως οι κοκκινόμαυροι αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος σκέφτεται όλα τα σενάρια, ακόμα και το ενδεχόμενο να βρει παράγοντα που θα είναι και «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ ενώ ορισμένοι άλλοι λένε πως πλέον είναι στο τραπέζι ακόμα και το σενάριο της πώλησης της Παναχαϊκής σε ενδιαφερόμενο.
Βεβαία από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, κανένα σχόλιο στα όσα λέγονται τα τελευταία 24ωρα και το σίγουρο είναι πως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε χθες η λίγκα, θα προχωρήσει σήμερα το μεσημέρι σε έκτακτο Δ.Σ. η Super League 2. Θέμα συζήτησης είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία αδειοδότησης των ΠΑΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγήθηκε αίτημα ΠΑΕ που δεν πέτυχαν στη διαδικασία, αλλά δεν ολοκλήρωσαν ώς τις 30 Ιουνίου και τις απαιτούμενες ενέργειες για να περαστούν στο σύστημα (DTMS) οι ανανεώσεις συμβολαίων.
Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης εξέδωσε τις αποφάσεις του στις 23 Ιουνίου και το δευτεροβάθμιο αρχές Ιουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών είναι και ομάδα, η οποία είχε θέσει ψηλά τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα και για αυτό υπάρχουν αντιδράσεις.
Πάντως η Παναχαϊκή από την δίκη της πλευρά φρόντισε να κάνει εγκαίρως την γραφειοκρατική διαδικασία και κράτησε τρεις παίκτες τους Νίκο Κουσκουνά, Ανδρέα Κολοβούρη και Χουάν Λαρέα.

Παναχαϊκή

Στις 8 Αυγούστου έρχεται στην Ελλάδα ο Κασιμίρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η μέρα που ο τεχνικός του Προμηθέα,  Λουις Κασιμίρο θα επιστρέψει στην Ελλάδα κλείδωσε και αυτή είναι η 8η Αυγούστου όποτε ο Ισπανός θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας.

Ο Κασιμίρο αυτό το διάστημα τακτοποίησε προσωπικές του υποθέσεις και διάφορα άλλα ζητήματα -για παράδειγμα ολοκλήρωσε τον εμβολισμό του- και εκτός απροόπτου στις 8 Αυγούστου θα πετάξει για την Ελλάδα ώστε να παραμείνει μόνιμα.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Προσκλητήριο του Αντώνη Κουνάβη για τη σωτηρία της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος της Παναχαικης, Αντωνης Κουνάβης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ως γνωστόν, η ιστορική ομάδα -σύμβολο της Πάτρας, η αγαπημένη μας Παναχαϊκή, βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση της ένδοξης διαδρομής της, αντιμέτωπη πλέον με το φάσμα του αφανισμού.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, εκείνο που προέχει δεν είναι η απόδοση ευθυνών, αλλά η ανάληψη ευθυνών υπό τη μορφή έμπρακτων κινήσεων που θα αποσκοπούν στη σωτηρία της Παναχαϊκής.
Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της τέως Παναχαϊκής Συμμαχίας, προτείνω να ληφθεί μια υγιή και συντονισμένη προσπάθεια γα τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για τη διάσωση της αγαπημένης μας ομάδας.
Συμμετέχοντας πρώτος σ’ αυτήν, καλώ να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της τέως Παναχαϊκής Συμμαχίας, είτε κράτησαν τις μετοχές τους είτε τις παρέδωσαν στον Σάκη Καλογερόπουλο, όπως και οποιοσδήποτε άλλος κρίνει ότι μπορεί να συνεισφέρει.
Έστω και την ύστατη στιγμή, ας σώσουμε την Παναχαϊκή! Η σωτηρία της είναι ηθική υποχρέωσή μας, έναντι του πατραϊκού ποδοσφαίρου, του πατραϊκού αθλητισμού, και κατ’ επέκταση έναντι της πόλης!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Διαβάστε για ποιο λόγο η διορία για την εγγυητική της Παναχαϊκής λήγει στις 30 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλοί ήταν αυτοί που διάβασαν με έκπληξη την χθεσινή ανακοίνωση του νομικού σύμβουλου της οικογενείας Μπάρλου σχετικά με το κομμάτι που αναφέρει πότε λήγει η διορία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής στο φάκελο της ΕΕΑ.

Η «Γ» έψαξε το θέμα και αναλύει για ποιο λόγο όντως ισχύει αυτό που έγραψε ο νομικός σύμβουλος και ο λόγος είναι ο εξής:

Η επιτροπή της ΕΕΑ πριν συνεδριάσει για να ελέγξει τους φακέλους κάνει πάντα προέλεγχο σε όλους τους φακέλους και από τη ημερομηνία που γίνεται ο προέλεγχος, ισχύει το 10ημερο.

Οι πληροφορίες λένε λοιπόν, πως ο προέλεγχος για τον φάκελο της Παναχαϊκής έγινε στις 20 Ιουλίου από την ΕΕΑ και όντως είναι πλήρης καθώς λείπει μόνο η εγγυητική επιταγή η οποία είναι απαραίτητη για να δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής  στη σουπερ λιγκ 2.

Οποτε η καταληκτική ημερομηνία ώστε η ΠΑΕ Παναχαϊκή να βάλει στο φάκελο την εγγυητική επιταγή είναι την Παρασκευή 30 Ιουλίου και έτσι υπάρχει λίγος χρόνος προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με τους Αμερικάνους επενδυτές.

Π.Κ.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα