Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η στασιμότητα συνεχίζεται στην Παναχαϊκή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η αγωνία παραμένει στο «κόκκινο» στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής με τον χρόνο να κυλά και χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα. Όταν λέμε επομένη μέρα μιλάμε για τα βασικά, δηλαδή αν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και αυτό για να γίνει θα πρέπει η ΠΑΕ να καλύψει την εγγυητική επιταγή.

Οι πληροφορίες όλο το τελευταίο διάστημα λένε πως η ΠΑΕ μέχρι χθες τουλάχιστον δεν έχει καλύψει την εγγυητική επιταγή με τους ανθρώπους της να κάνουν προσπάθεια ώστε να βρεθούν λύσεις, να πληρωθεί αρχικά η εγγυητική επιταγή που είναι το άμεσο και στη συνέχεια να τρέξουν οι υπόλοιπες διαδικασίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η «Γ» έχει γράψει από τη Δευτέρα πως οι κοκκινόμαυροι αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος σκέφτεται όλα τα σενάρια, ακόμα και το ενδεχόμενο να βρει παράγοντα που θα είναι και «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ ενώ ορισμένοι άλλοι λένε πως πλέον είναι στο τραπέζι ακόμα και το σενάριο της πώλησης της Παναχαϊκής σε ενδιαφερόμενο.
Βεβαία από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, κανένα σχόλιο στα όσα λέγονται τα τελευταία 24ωρα και το σίγουρο είναι πως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε χθες η λίγκα, θα προχωρήσει σήμερα το μεσημέρι σε έκτακτο Δ.Σ. η Super League 2. Θέμα συζήτησης είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία αδειοδότησης των ΠΑΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγήθηκε αίτημα ΠΑΕ που δεν πέτυχαν στη διαδικασία, αλλά δεν ολοκλήρωσαν ώς τις 30 Ιουνίου και τις απαιτούμενες ενέργειες για να περαστούν στο σύστημα (DTMS) οι ανανεώσεις συμβολαίων.
Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης εξέδωσε τις αποφάσεις του στις 23 Ιουνίου και το δευτεροβάθμιο αρχές Ιουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών είναι και ομάδα, η οποία είχε θέσει ψηλά τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα και για αυτό υπάρχουν αντιδράσεις.
Πάντως η Παναχαϊκή από την δίκη της πλευρά φρόντισε να κάνει εγκαίρως την γραφειοκρατική διαδικασία και κράτησε τρεις παίκτες τους Νίκο Κουσκουνά, Ανδρέα Κολοβούρη και Χουάν Λαρέα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement