Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Κλείνει ο Τζ. Γκραντ και ανακοινώνεται από τον Προμηθέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Προς αίσιο τέλος οδεύει και η περίπτωση του Τζεράι Γκαρντ για τον Προμηθέα καθώς οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ και απομένουν λεπτομέρειες για να πει το ναι και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στόχος του Κασιμίρο είναι να αποκτηθούν ξένοι παίκτες με εμπειρία και προϋπηρεσία από το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Γκραντ ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν στο μισό του πρωταθλήματος όπου αγωνίστηκε ενώ την ίδια ώρα γίνονται συζητήσεις και με άλλους ξένους παίκτες.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟ
Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές με τους Έλληνες παίκτες που είναι υποψήφιοι στόχοι με το βάρος να έχει πέσει στους Λίνο Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη αλλά και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο με τους οποίους είναι σε ανοιχτή γραμμή.
Οι τρεις Έλληνες παίκτες έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες και αυτό περιπλέκει λίγο τα δεδομένα με τις δύο πλευρές να περιμένουν λίγο ώστε να βρουν καλύτερη πρόταση.
Ειδικά η περίπτωση του Ρογκαβόπουλου ταιριάζει στο… προφίλ του Προμηθέα που ψάχνει νέα και ταλαντούχα παιδιά με αποτέλεσμα να υπάρχει επαφή με τον μάνατζέρ του ώστε να αποκτηθεί.
Πάντως και η πλευρά του Προμηθέα δεν βιάζεται, έχει αρκετό χρόνο προκειμένου να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις όμως από την… εκκίνηση και μόνο, δείχνει πως η ΚΑΕ έχει βάλει ψηλά τον πήχη και τη νέα σεζόν.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Στο μεταξύ, σύντομα, ίσως και σήμερα-αύριο, η διοίκηση του Προμηθέα θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει για τις κάρτες διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο από την στιγμή που η πολιτεία άναψε το «πράσινο φως» για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.
Στη ανακοίνωση αναμένεται να υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου, με την τιμολογιακή πολιτική αλλά και τις λεπτομέρειες σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι προμηθευτούν κάρτες διαρκείας.
ΣΗΜΕΡΑ Γ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι έχει Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ όπου αναμένεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.
Στο σημερινό Δ.Σ. θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος (αν και το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσει 2/10), οι χορηγίες της Λίγκας, αλλά και ο αριθμός των ξένων παικτών (6 ή 6+1), κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον ΠΣΑΚ και στους παίκτες της Εθνικής ομάδας (ο Προμηθέας διαφωνεί με το 6+1). Τον Προμηθέα θα εκπροσωπήσει ο Χρήστος Μήλας και τον Απόλλωνα ο Γιώργος Αθανασίου.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement