Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νικολέτα Μαυρίδη – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η νέα ζωή μετά το Survivor

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάμεσα στους παίκτες που είδαμε στο φετινό επιτυχημένο κύκλο του Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Νικολέτα Μαυρίδη απέκτησαν το δικό τους τηλεοπτικό κοινό που τους αγάπησε, αλλά και… haters που έκριναν αρνητικά την πορεία τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο μετά το τέλος του Survivor και με την επιστροφή στην καθημερινότητά τους οι δυο του παραχωρώντας συνέντευξη στο TLIFE, μίλησαν για όσα είδαμε και όσα δεν είδαμε πίσω από τις κάμερες, αλλά και για τη ζωή τους μετά το Survivor.

Γιώργο, πώς ήταν η επιστροφή από το Survivor; Θυμάσαι τη στιγμή που πήρες πίσω το κινητό σου τηλέφωνο;
«Με το που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα, την επόμενη ημέρα ήμουν στη δουλειά μου και στην καθημερινότητά μου και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Το Survivor για εμένα ήταν μια τέλεια εμπειρία την οποία δεν θα ξαναζήσω. Κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο. Χιλιάδες μηνύματα και αρκετή θετική ενέργεια από τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που με κράτησε στο παιχνίδι και θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για όλο αυτό».

Η αποχώρησή σου από το ριάλιτι συνοδεύτηκε με μια κίνηση ανθρωπιάς από την πλευρά σου…
«Ήταν μια απόφαση η οποία είχε παρθεί αρκετά πριν αποχωρήσω από το παιχνίδι. Στην τελευταία μου εμφάνιση λίγο πριν αποχωρήσω οριστικά από το συμβούλιο του νησιού, ανακοίνωσα πως όλα μου τα έσοδα από το Survivor θέλω να πάνε σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Για τον λόγο ότι είχα και μια προσωπική ιστορία, αυτόματα, όλο αυτό με βοηθά, με το να προσφέρω σε μικρά παιδιά. Τη δημοσιότητα που μας έδωσε το Survivor, εγώ προσωπικά θέλω να τη χρησιμοποιήσω σωστά. Ωραίο το life style και τα φώτα, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε και τον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement