Connect with us

Ελλάδα

Υπόκλιση στα αδέλφια Αντετοκούνμπο από τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο της Ελλάδας

Published

on

Σωρεία συγχαρητήριων μηνυμάτων λαμβάνουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, από προσωπικότητες και φορείς του ελληνικούς αθλητισμού αλλά και του όλου του πολιτικού φάσματος.

 

 

 

 

 

«Συγχαρητήρια @Giannis_An34 και @Thanasis_ante43 !!!! Μια μεγάλη στιγμή για εσάς, ένα μεγάλο «μπράβο» από εμάς για μια επιτυχία που σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία!» ανέφερε η ανάρτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

 

 

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να συγχαρεί τον καταπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NBA. H επιτυχία του είναι μοναδική και προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο» ανέφερε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

 

Τα λόγια είναι πλέον φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπήκε στο κλαμπ των θρύλων του ΝΒΑ Ούτε αυτή η σπουδαία και σημαντική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μισό αιώνα έπειτα από την τελευταία φορά που ο τίτλος πήγε στο Μιλγουόκι, περιγράφει ακριβώς το μέγεθος του επιτεύγματος του Γιάννη μας: Τη δικαίωση της ακατάπαυστης δουλειάς, της συνεχούς προσπάθειας, του αθλητικού ήθους, της εξαιρετικής ωριμότητας για την ηλικία και την ηγετική φυσιογνωμία του, της γενικότερης στάσης – πρότυπο που επιδεικνύει σε κάθε τομέα της ζωής του.👏👏👏 Η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA με τους Bucks και την ανάδειξή του σε MVP. Μπράβο Γιάννη!», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

«Όταν κοιτάς ψηλά, έχεις δύναμη και όρεξη για δουλειά, δεν υπάρχουν όρια. Ο Γιάννης δεν μας κάνει μόνο περήφανους. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και ιδίως για τη νέα γενιά», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της.

«Είναι ένα παιδί προσγειωμένο. Είναι ένα υπουργείο τουρισμού από μόνος του, όλοι γνώρισαν την Ελλάδα μέσα από τον Γιάννη. Είναι ο νέος Μάικλ Τζόρνταν. Του εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά» δήλωσε ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement