Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Δες για πρώτη φορά βίντεο από τη συνάντησή τους στο σπίτι του Κοκλώνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή είχαν τη συνάντηση της χρονιάς στη σκηνή του J2US, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Η συνύπαρξή τους στη σκηνή του μουσικού σόου συζητήθηκε όσο τίποτα, ενώ και οι δύο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τις ήθελαν σε… κόντρα. Η πρώτη γνωριμία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή έγινε στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. «Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά» είχε δηλώσει ο τηλεοπτικός παραγωγός σε συνέντευξή του στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο instagram του Νίκου Κοκλώνη:

«Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα» έγραψε στη λεζάντα ο Νίκος Κοκλώνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement