Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δικαιώθηκε ο Τσιριγώτης με την μεταγραφή του στον Λεβαδειακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας παίκτης που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων ήταν ο Άκης Τσιριγώτης. Μια μεταγραφή την οποία είχε αναλάβει προσωπικά τότε ο Χρήστος Λούβαρης όταν έμεινε ελεύθερος από την Κ20 του Ολυμπιακού.

Με τον ερχομό του στον Διαγόρα ο Τσιριγώτης έδειξε τα προσόντα του και ουκ ολίγες φορές ξελάσπωσε την ομάδα των Βραχνεΐκων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Τσιριγώτης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Επισκοπής και χρίστηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ στον Νότιο όμιλο.

Ο έμπειρος πλέον ποδοσφαιριστής δικαιώνεται μετά τη σκληρή δουλειά με την ομάδα της ΠΑΕ Λεβαδειακός να τον αποκτά κάνοντας το μεγαλύτερο μεταγραφικό του άλμα. Ο Τσιριγώτης θα φορέσει την πράσινη φανέλα και θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στα σαλόνια της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θοδωρή Τσιριγώτη. Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον Νότιο όμιλο της Football League, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Επισκοπής, υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement