Connect with us

Αθλητισμός

«Να κτίσουμε τη νέα Αχαϊκή»-Ο Γ. Ζερδεβάς μιλάει στη «Γ» για τη νέα προσπάθεια που προτίθεται να κάνει για το καλό της μεγάλης «κυρίας»

Published

on

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Μάνιαρης αποχωρεί από την Αχαϊκή αφού έπαθε και έμαθε.

Ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα και από την τοπική αρχή. Όπως έλεγε πραγματοποιήθηκαν τρεις Γενικές Συνελεύσεις και κανένας από τον Δήμο δεν παραβρέθηκε έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Γνωστό εδώ και καιρό είναι το ενδιαφέρον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή Γιάννη Ζερδεβά να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου μαζί φυσικά με μια παρέα φίλων-παλαίμαχων της Αχαϊκής.

Το σκεπτικό του Ζερδεβά είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα με παιδιά της περιοχής που θα τιμήσουν την φανέλα χωρίς ανταλλάγματα.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μαζέψουμε τα παιδιά από την περιοχή μας και να αγωνιστούν για τη φανέλα της ομάδας και μόνο. Δηλαδή δεν θα δοθεί ευρώ σε ποδοσφαιριστές» δήλωσε στη «Γ» ο Γιάννης Ζερδεβάς και συνέχισε: «Επίσης στόχος μας είναι να βρούμε δέκα χορηγούς για να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο για τα μηνιαία του έξοδα.

Όσον αφορά τον Δήμο εμείς δεν θα απαιτήσουμε να μας στηρίξει. Θα κάνουμε την πρότασή μας και αν θέλει έχει καλώς, σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζουμε το πλάνο μας. Από τον Δήμο αυτό που ζητάμε περισσότερο είναι να δημιουργήσει το βοηθητικό γήπεδο, και ό,τι έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις.

Φυσικά στην πορεία αν βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θα θέλει να αναλάβει την Αχαϊκή για να την πάει πιο ψηλά εμείς δεν θα αρνηθούμε. Προς το παρόν η Αχαϊκή δεν μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα αφού δεν υπάρχουν έσοδα οπότε καλό θα είναι να αγωνίζεται στο τοπικό με τα δικά της παιδιά και να είναι ένα υγιές σωματείο. Με λίγα λόγια θέλουμε να δημιουργήσουμε την Αχαϊκή από την αρχή».

Όσον αφορά το τεχνικό τιμ αυτό θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τον Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Λάκη Στρατίκη.

Τα ονόματα που θα εμπλακούν στο νέο Δ.Σ. δηλαδή η παρέα του Γιάννη Ζεδερβά αποτελείται από τους: Ανδρέα Σέρμπο, Τάκη Μπρακατσέλο, Παναγιώτη Σοφρά, Γιώργο Βασιλόγιαννη, Σπύρο Βασιλόγιαννη, Ανδρέα Ζαχαρέλο (με πολλές πιθανότητες για πρόεδρος), Γιώργο Τακόπουλος Θόδωρο Τακόπουλο, Γιώργο Μελιτσόπουλο, Θανάση Γερασιμόπουλο, Λεωνίδα Φουντά, Γιώργο Κυριακόπουλο, Ανδρέα Ανδρικόπουλο, Σάκη Στεφανόπουλο, Θόδωρο Μπίκο, Παναγιώτης (Πίτερ) Σχοινά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement