Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(24/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους.

Ταύρος
Έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν, λόγω της δικής σου αδράνειας. Ίσως βέβαια ο φόβος της απόρριψης, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Δίδυμοι
Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Καρκίνος
Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Λέων
Η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Παρθένος
Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Ζυγός
Σήμερα, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Σκορπιός
Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου.

Τοξότης
Τα γεγονότα αυτό το Σάββατο επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισε τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αιγόκερως
Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

Υδροχόος
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά και τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

Ιχθύες
Η μέρα σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις, για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement