Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Το αντίο του Μαγκαφά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημήτρης Μαγκαφάς είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και το κάνει με πάθος. Όλα όμως στη ζωή δεν έρχονται όπως τα θέλουμε με τον ταλαντούχο τεχνικό να αποχαιρετά τις ακαδημίες της Αχαϊκής με μια μακροσκελή ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρει: «Όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ειδικά την προπονητική οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι πάντα δύσκολες και πιο δύσκολες όταν αποχαιρετάς παιδάκια. Ξεκινώντας με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Στεργιώτη, ο οποίος δημιούργησε όλο αυτό το οικοδόμημα των Ακαδημιών της ομάδας, που μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι στον πάγκο των Κ-14 και Κ-16 της Αχαϊκής τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο κύκλος αυτός έκλεισε για μένα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως όπου έχω δουλέψει σέβομαι πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτούς που συνεργάζομαι. Δύο πολύ δύσκολες σεζόν λόγω covid που δεν κατάφερα να προσφέρω όσα ήθελα. Οι πολύ δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι είχα πάρει καιρό αυτήν την απόφαση και εκτός των άλλων ο σοβαρότερος λόγος ήταν το γηπεδικό. Αυτό με κούρασε αφάνταστα. Είναι ήρωες οι παράγοντες και οι προπονητές που κατάφερναν να έχουν αντρική ομάδα και ακαδημίες σε ένα γήπεδο. Μεγαλύτερος ήρωας όλων ο Παρασκευάς (υπεύθυνος γηπέδου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement