Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Soula Glamorous: Ποιο είναι το περιβόητο κορίτσι που τα «χώνει» στα social media

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «όνομά» της είναι γνωστό σε όλους, μετρά χιλιάδες θαυμαστές στα social media και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της για τα πάντα. Ο λόγος για την Soula Glamorous. Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα έχει κατακτήσει τις καρδίες μας και μας έχει κάνει πολλές φορές να αναρωτηθούμε «μα ποια είσαι τέλος πάντων;». Απάντηση όμως δεν πήραμε ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Το «κορίτσι» που σαρώσει το Instagram, το Facebook και το Twitter μπορεί να το λένε Soula στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του, αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα, τι ηλικία έχει, με τι ασχολείται ή έστω που μένει. Μάλιστα, στην μία και μοναδική εμφάνισή της στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε φροντίσει να εμφανιστεί φορώντας μάσκα ενώ απαντούσε γραπτά για να μην προδώσει η φωνή της το φύλο της.

Η influencer φροντίζει να κρατά το όνομά της μυστικό όπως και τα στοιχεία της.
Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό που την κάνει να ξεχωρίζει, να αγαπιέται από τους followers της και να γίνεται viral με κάθε της ανάρτηση. Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα με το τελευταίο της story, όπου αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της είναι ξανά ερωτευμένη. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Αν αυτό ισχύει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η influencer έχει αποκαλύψει κάτι και αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Για παράδειγμα στην καραντίνα είχε πει πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όντως το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Επίσης, μίλησε για επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Η διάσημη περσόνα εντόπισε σε ένα story του ράπερ ένα γυναικείο χέρι, το οποίο φορά ένα πράσινο δαχτυλίδι, όπως ακριβώς εκείνο που φορά η παρουσιάστρια σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Η Soula Glamorous λοιπόν, μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.
Το αιχμηρό χιούμορ της, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους followers την κάνουν να ξεχωρίζει από τους κοινούς λογαριασμούς, που τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν να προσφέρουν στον αχανή κόσμο του διαδικτύου.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Playboy ανέφερε ήταν απλά μια χωρισμένη πληγωμένη κοπέλα που ήθελα να βρίσει χωρίς να ανεβάζει στάτους στο Facebook. «Πιστεύω επειδή έχω άμεση επαφή με το κοινό μου και κοιτάζω τι μου λένε να βλέπω τι κουτσομπολιό θέλουν να μάθουν και τι τους ενδιαφέρει κυρίως. Αλλά και επειδή είμαι και το πρώτο πρότζεκτ που το έκανε αυτό στο ελληνικό Instagram», σχολίασε για την επιτυχία της.

Όσο για το ποια Ελληνίδα θαυμάζει; Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. «Είναι αμοιβαία φουλ η ανάγκη, μιας και εγώ τους έχω ανάγκη για το προφίλ μου αλλά και για αυτούς μιας και η Σούλα ό,τι αποθεώνει αποθεώνεται. Το πρόσωπο που θαυμάζω και θα θαυμάζω είναι η Ελένη Φουρέιρα», είπε στην ίδια συνέντευξη.

www.in.gr

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement