Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

To μήνυμα του προέδρου της ΕΣΠΕΠ Θ. Κανελλόπουλου από την Κεφαλονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το πρωί στο θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» στα πλαίσια της διεξαγωγής του τουρνουά beach volley το Σαββατοκύριακο στον Άη Χέλη. Το παρόν έδωσαν οι  Φώτης Αυγουστάτος, πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΜΟΣ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, πρόεδρος σωματείων πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Σπύρος Γκολίτσης, εκπρόσωπος του north area beach volley, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Γεράσιμος Τσιμάρας, προπονητής και εκπρόσωπος του συλλόγου,  η Αμαλία Αυγουστάτου και η Σοφία Λουκά όπου εκπροσώπησαν το αγωνιστικό τμήμα.

 

Ο Σύλλογος beach volley ΑΜΜΟΣ αποτελεί το πρώτο σωματείο αποκλειστικά για beach volley στην δυτική και νησιωτική Ελλάδα. Η κινητήρια δύναμη δημιουργίας του ήταν η αγάπη για το άθλημα, το αρχαίο ιδεώδες του αθλητισμού. Ο σύλλογος ΑΜΜΟΣ  έχει αναγνωριστεί και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η Κεφαλονιά προβλέπεται να εξελιχθεί σε νησιωτικό προορισμό για το beach volley. Το πρωτάθλημα beach volley junior open για αγόρια και κορίτσια στην κατηγορία Κ19 θα αποτελέσει το ξεκίνημα του όλου εγχειρήματος. Το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και από το πρωί του Σαββάτου το τουρνουά. Στόχος του συλλόγου είναι με τη σωστή καθοδήγηση οι αθλητές να εκφράσουν την καλή εκδοχή του εαυτού τους στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Ο Σπύρος Γκολίτσης, καθηγητής φυσικής αγωγής πετοσφαίρισης, έχει διανύσει μια λαμπρή πορεία στα δρώμενα του volley και μέσα από τις ομάδες beach volley ενηλίκων εντείνεται η προσπάθεια να αναπτυχθούν περισσότερα τουρνουά. Το ξεκίνημα γίνεται με δέκα junior τουρνουά, μέσα σε αυτό και αυτό που θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά, όπου είναι ενταγμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17 το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο. Στο τουρνουά που θα γίνει στον Άη Χέλη θα πάρουν μέρος συνολικά είκοσι ομάδες, δώδεκα γυναικείες και οχτώ ανδρικές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement