Connect with us

Αθλητισμός

Σκορ…. στην ευτυχία

Published

on

Ο έμπειρος πορτιέρο Αποστόλης Ανδρούτσος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία Κωνσταντινοπούλου 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο έμπειρος πορτιέρο του Ιάλυσου Αποστόλης Ανδρούτσος ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Κωνσταντινοπούλου.

Ο γάμος τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Κρίνο Αχαΐας, τόπο καταγωγή της νύφης, όπως άλλωστε απαιτεί η παράδοση.

Τα δύο νέα παιδιά ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων και στο καινούργιο τους ξεκίνημα δέχθηκαν αμέτρητες ευχές και… «βροχή» από ρύζι!

Η νύφη απαστράπτουσα μέσα στο πολύ ξεχωριστό νυφικό της και πραγματικά έλαμπε από ευτυχία, με τον γαμπρό επίσης να γοητεύει! Το ταιριαστό ζευγάρι, που πάντρεψαν η αδελφή της νύφης Κωνσταντίνα Κωνσταντινοπούλου με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ρεκλείτη, έζησε μοναδικές στιγμές, σε έναν σκηνικό που μας γύρισε… σε νοσταλγικές όμορφες στιγμές…

Το ευτυχές γεγονός συνοδεύτηκε από δεξίωση στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου είχαν τοποθετηθεί ροτόντες για τους προσκεκλημένους και όλα ήταν άψογα φροντισμένα τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Συγκινημένοι οι γονείς και οι συγγενείς των νεονύμφων, οι οποίοι τους καμάρωναν ο ένας δίπλα στον άλλο να ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο ζωής και να βάζουν σκορ… ευτυχίας και αγάπης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πέραν του γαμπρού που είναι ποδοσφαιριστής, ο πατέρας της νύφης Φίλιππος Κωνσταντινόπουλος είναι παλαίμαχος άσος της Αχαϊκής και πολλών άλλων ομάδων αλλά και ο αδερφός της Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος είναι ο αρχηγός της Καλαμάτας.

Και φυσικά από το ευτυχές γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείψουν συμπαίκτες του γαμπρού και φίλοι από την ποδοσφαιρική και όχι μόνον οικογένεια.

Ο Αποστόλης και η Γεωργία σε πελάγη ευτυχίας

 

Η μητέρα της νύφης Νία, ο γαμπρός Απόστολος Ανδρούτσος, η νύφη Γεωργία Κωνσταντινοπούλου και ο πατέρας της νύφης Φίλιππας Κωνσταντινόπουλος

 

Φωτογραφία πολλών καρατίων αφού αποτελείται από παίκτες μεγάλης κλάσης. Ο αδερφός της νύφης Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος αποθανάτισε την στιγμή με συμπαίκτες του και όχι μόνο που έχουν διαγράψει την δικιά τους πορεία στο ποδόσφαιρο. Από αριστερά διακρίνονται οι: Βαγγέλης Αλεξόπουλος (ΠΑΕ Καλαμάτα), Παναγιώτης Κωσταντινόπουλος (ΠΑΕ Καλαμάτα) Τάσος Καρράς (πρώην παίκτης της Αχαϊκής), Νώντας Δημούλας (Φιλιππιάδα), Νίκος Μικροβας και Σπύρος Σωτηρόπουλος (Α.Ε. Μεσολλογίου)

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement