Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Σον Πεν: Εάν δεν εμβολιαστούν όλα τα μέλη της παραγωγής, δεν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του Gaslit

Δημοσιεύθηκε

στις

O Σον Πεν αρνείται να γυρίσει στο σετ της σειράς Gaslit, εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά της Covid-19 όλα τα μέλη της παραγωγής.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του, ειδικότερα μετά τα νέα για την παραγωγή του Τομ Κρουζ, όπου τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί περίπου 5 φορές, λόγω κρουσμάτων.

Ενώ ήδη έχουν εμβολιαστεί τα 3/5 της παραγωγής, ο ηθοποιός αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα, εάν δεν ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί όλων των μελών, ακόμα και αν τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, δεδομένου ότι στην Καλιφόρνια, όπου γυρίζεται η σειρά, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και άρα κοστίζει ακριβά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν,

ο Σον Πεν προσφέρθηκε να εξασφαλίσει δωρεάν εμβολιασμό σε όλα τα μέλη μέσω της δικής του ΜΚΟ, Core.

Φυσικά, η παραγωγή στηρίζει απόλυτα την πρωτοβουλία του και ήδη έχει υποβάλλει αίτημα σε όλους τους εργαζόμενους. Τα γυρίσματα της σειράς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εώς τα τέλη του Αυγούστου, οπότε, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια και ο ηθοποιός πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει στο σετ.

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement