Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ανώτερη ποιοτικά η Σότσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Προσφορές ημέρας στοίχημα

Μεταβατική είναι η σημερινή ημέρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αρκετές ομάδες να προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό τριήμερο που έπεται. Υπάρχουν, πάντως, αρκετά παιχνίδια που κλείνουν τις αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου, κυρίως δηλαδή τις πρεμιέρες στα πιο μεγάλα εξ’ αυτών.

Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν σήμερα είναι αυτό στη Ρωσική Λίγκα, όπου η περσινή έκπληξη της κατηγορίας, Σότσι, μπαίνει στη μάχη απέναντι στη νεοφώτιστη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Νίζνι Νόβγκοροντ: Τερμάτισε πέρσι στην 3η θέση της FNL, της Β’ Κατηγορίας του Ρωσικού ποδοσφαίρου, μια θέση η οποία κανονικά δε δίνει άνοδο, όμως η 2η Όρενμπουργκ δεν πήρε άδεια από την Ομοσπονδία και η άνοδος ήρθε για τη Νίζνι. Έτσι, μέσα σε λίγες εβδομάδες σχεδιάστηκε μια ομάδα για τα μεγάλα «σαλόνια» και αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που παίζει εκεί. Προπονητής της ομάδας είναι ο πρώην φορ της Ζενίτ, Αλεξάντερ Κερζακόφ και η διοίκηση έχει θέσει ως στόχο την παραμονή, η οποία προβλέπεται δύσκολη, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στην πρεμιέρα, το έργο των νεοφώτιστων θα είναι δύσκολο, όμως θα παίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν.

Σότσι: Έκανε την καλύτερη σεζόν της πολύ σύντομης ιστορίας της πέρσι η Σότσι, τερμάτισε στην 5η θέση, άφησε πίσω της σπουδαίες ομάδες όπως οι ΤΣΣΚΑ και η Κράσνονταρ, ενώ φυσικά πήρε και Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ρόστερ δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου φέτος και με την ομοιογένεια να είναι δεδομένη, νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 την Κέσλα από το Αζερμπαϊτζάν, στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Με την ψυχολογία στα ύψη, λοιπόν, πηγαίνει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην έδρα της Νίζνι Νόβγκοροντ, με στόχο να κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι κάθε πρεμιέρα κρύβει πολλές παγίδες, η Σότσι δεν έχει αλλάξει πολλά από πέρσι και παίζει με την ίδια άνεση και ομοιογένεια. Η Νίζνι θα έχει δύσκολο έργο φέτος, δεν έχει δείξει πολλά πράγματα στην προετοιμασία και πρώτο σημείο εδώ είναι το διπλό στο 1.95 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement