Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Διαβάστε για ποιο λόγο η διορία για την εγγυητική της Παναχαϊκής λήγει στις 30 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλοί ήταν αυτοί που διάβασαν με έκπληξη την χθεσινή ανακοίνωση του νομικού σύμβουλου της οικογενείας Μπάρλου σχετικά με το κομμάτι που αναφέρει πότε λήγει η διορία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής στο φάκελο της ΕΕΑ.

Η «Γ» έψαξε το θέμα και αναλύει για ποιο λόγο όντως ισχύει αυτό που έγραψε ο νομικός σύμβουλος και ο λόγος είναι ο εξής:

Η επιτροπή της ΕΕΑ πριν συνεδριάσει για να ελέγξει τους φακέλους κάνει πάντα προέλεγχο σε όλους τους φακέλους και από τη ημερομηνία που γίνεται ο προέλεγχος, ισχύει το 10ημερο.

Οι πληροφορίες λένε λοιπόν, πως ο προέλεγχος για τον φάκελο της Παναχαϊκής έγινε στις 20 Ιουλίου από την ΕΕΑ και όντως είναι πλήρης καθώς λείπει μόνο η εγγυητική επιταγή η οποία είναι απαραίτητη για να δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής  στη σουπερ λιγκ 2.

Οποτε η καταληκτική ημερομηνία ώστε η ΠΑΕ Παναχαϊκή να βάλει στο φάκελο την εγγυητική επιταγή είναι την Παρασκευή 30 Ιουλίου και έτσι υπάρχει λίγος χρόνος προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με τους Αμερικάνους επενδυτές.

Π.Κ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement