Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Και η ερασιτεχνική στηρίζει οικονομικά τη προσπάθεια για να βρεθεί λύση στην Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

Εστω και στο …παρα ένα η διοίκηση της ερασιτεχνικής  είναι συμμέτοχος στις πολύ κρίσιμες στιγμές που περνάει η ΠΑΕ και όμως μας μετέφεραν άνθρωποι της, έτσι αποφάσισε να διαθέσει χρήματα από τις συναυλίες που εισπράττει παραχωρώντας το γήπεδο της Αγυιάς στον λογαριασμό που άνοιξε στην ΕΠΣ Αχαίας μετά από πρόταση των βουλευτών.

Μάλιστα και όπως διαρρέεται από την ερασιτεχνική έτσι ώστε να μην βγάζει ο καθένας τα όποια βιαστικά του συμπεράσματα, πριν περίπου 20 ημέρες από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, επικοινώνησαν οι δύο πρόεδροι.

Έτσι, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος ρώτησε τον αντίστοιχό του της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο για το σε τι μπορεί η ίδια να βοηθήσει βλέποντας τις υπάρχουσες δυσκολίες, ήταν ξεκάθαρη η απάντηση – μήνυμα του Γ. Μπάρλου.

«Βοήθεια είναι αυτή που δεν ζητάτε τα χρήματα που οφείλω και μάλιστα πολύ σημαντική».

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες μετά το μπλόκο που φαίνεται να μπαίνει από την πλευρά του Καλογερόπουλου για τη παραχώρηση των μετοχών καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέτρος Σταθακης, ζητά χρήματα για να δοθούν οι μετοχές.

Πλέον η διαφαινόμενη είσοδος των Αμερικάνων επενδυτών στην Παναχαϊκή γίνεται πιο δύσκολη αφού βλέπουν ότι μπροστά τους υπάρχει ένα ακόμα οικονομικό αγκάθι που πρέπει να βγάλουν.

Η πλευρά Σταθάκη έκανε γνωστό πως θα τα παλέψει οσο πάει να βρεθούν λύσεις και στο πλαίσιο αυτό θα κάνει επαφές με όλους τους μικρομετόχους  της Παναχαϊκή για να δει αν θα βοηθήσουν.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Αν και αυτή την στιγμή το βασικότερο είναι οι Αμερικάνοι να αποφασιζόσουν αν θα μπορούν στην ομάδα ή όχι, όμως εχει σημασία να δοθεί μια απάντηση από την πλευρά του δικηγόρου Κώστας Κρεμμύδα που χειρίζεται όλο το τελευταίο διάστημα το θέμα της μεταβίβασης από τον Καλογερόπουλο στον Μπάρλο.

Γιατί επι σχεδόν 1,5 χρόνο η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί; Ποιος είναι ο λόγος που έχει κολλήσει; Γιατι ασφαλώς κάποιος λόγος υπάρχει και δεν είναι μόνο γραφειοκρατικά θέματα που έχουν καθυστέρει τη διαδικασία.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες και θα φανούν πολλά για την επόμενη μέρα στην ιστορική Παναχαϊκή…

Π.Κ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement