Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας, με την απόκτηση του Τζ. Γκραντ, έχει κλείσει μια δυνατή τριάδα ξένων και έπεται συνέχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Προμηθέα με τον Αμερικανό Τζ. Γκραντ, η ομάδα έχει βάλει στη μηχανή της ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» που θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς που οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα του Κασιμίρο με την απόκτηση του Γκραντ, θωρακίστηκε για τα καλά κάτω από τη ρακέτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους πορτοκαλί οι οποίοι ποντάρουν πολλά στην καλή άμυνα.
Θυμίζουμε πως ο Προμηθέας έχει κλείσει ήδη τις τρεις από τις έξι θέσεις των ξένων και βλέπουμε πως όλες οι επιλογές είναι από το πάνω ράφι, δείχνοντας τις διαθέσεις της ομάδας για τη νέα χρονιά.
Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο πλέι-μέικερ Αμπντούλ Γκάντι και ο σούτιγνκ γκαρντ Κέντρικ Ρέι, αμφότεροι με θητεία στην Ελλάδα και πολύ καλό βιογραφικό.
Σε αυτούς προσθέτουμε και την απόκτηση του σέντερ Τζ. Γκραντ -θα ανακοινωθεί σύντομα- και το παζλ σιγά σιγά συμπληρώνεται καθώς πρέπει να προσθέσουμε και στην θέση «3» τον Χάρη Γιαννόπουλο που θα συνεχίσει και του χρόνου.
Ο Δ. ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ
Από εκεί και πέρα σειρά παίρνουν οι επόμενες κινήσεις και το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του ταλαντούχου Νίκου Ρογκαβόπουλου με τον οποίο οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Το θέμα του φόργουορντ, το αν δηλαδή θα συνεχίσει ο Δημήτρης Αγραβάνης θα κρίνει και η περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου με τον οποίο έχουν γίνει επαφές.
Η πατρινή ομάδα έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Δ. Αγραβάνη όμως οι περισσότερες πιθανότητες είναι ο παίκτης να αποχωρήσει τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα. Αν όντως ο Αγραβάνης αποχωρήσει, τότε η λύση του Χρυσικόπουλου είναι η 1η στη λίστα αν όμως συνεχίσει, τότε ο τελευταίος δεν θα έρθει στην Πάτρα.
Φυσικά οι πορτοκαλί κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ -υπάρχει πάντα η περίπτωση του Δ. Κακλαμανάκη με τον οποίο έχει γίνει κουβέντα- και ενός ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται στην θέση «3».
Ο ΓΚΙΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Την ιδία ώρα φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο η επιστροφή του Νίκου Γκίκα στην Πάτρα καθώς έχουν γίνει συζητήσεις με τον παίκτη που είναι ελεύθερος, ο Κασιμίρο έχει ανάψει το πράσινο φως και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.
Θυμίζουμε πως ο Γκίκας είχε φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα για τρία χρόνια και έχει πολλούς φίλους στην Πάτρα, επομένως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα τα οποία θα τον βοηθήσουν να ενσωματωθεί άμεσα στον σύλλογο.
ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤΕΡ
Ο Λούις Κασιμίρο είναι στην Ισπανία και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του για τους υπόλοιπους ξένους παίκτες με τις πληροφορίες να λένε πως ψάχνει παίκτη στην Αμερική με έφεση στο σκοράρισμα για την θέση «3».
Αλώστε δεν μπορεί να βγει η χρονιά μόνο με τον Γιαννόπουλο και για αυτό θα γίνει κίνηση να αποκτηθεί ένας μπόμπερ ο οποίος θα βοηθά και στην οργάνωση αλλά και στο σκοράρισμα.
Στόχος του Ισπανού τεχνικού είναι η ομάδα του να είναι έτοιμη μέχρι τις 10 Αυγούστου ώστε ώς τις 16 Αυγούστου όλοι οι νέοι παίκτες να είναι στην Πάτρα για να πιάσουν δουλειά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement