Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Προσκλητήριο του Αντώνη Κουνάβη για τη σωτηρία της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος της Παναχαικης, Αντωνης Κουνάβης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ως γνωστόν, η ιστορική ομάδα -σύμβολο της Πάτρας, η αγαπημένη μας Παναχαϊκή, βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση της ένδοξης διαδρομής της, αντιμέτωπη πλέον με το φάσμα του αφανισμού.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, εκείνο που προέχει δεν είναι η απόδοση ευθυνών, αλλά η ανάληψη ευθυνών υπό τη μορφή έμπρακτων κινήσεων που θα αποσκοπούν στη σωτηρία της Παναχαϊκής.
Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της τέως Παναχαϊκής Συμμαχίας, προτείνω να ληφθεί μια υγιή και συντονισμένη προσπάθεια γα τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για τη διάσωση της αγαπημένης μας ομάδας.
Συμμετέχοντας πρώτος σ’ αυτήν, καλώ να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της τέως Παναχαϊκής Συμμαχίας, είτε κράτησαν τις μετοχές τους είτε τις παρέδωσαν στον Σάκη Καλογερόπουλο, όπως και οποιοσδήποτε άλλος κρίνει ότι μπορεί να συνεισφέρει.
Έστω και την ύστατη στιγμή, ας σώσουμε την Παναχαϊκή! Η σωτηρία της είναι ηθική υποχρέωσή μας, έναντι του πατραϊκού ποδοσφαίρου, του πατραϊκού αθλητισμού, και κατ’ επέκταση έναντι της πόλης!

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement