Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έκανε επίσημη πρόταση σε Χρυσικόπουλο και έρχεται πακέτο με Δ. Αγραβάνη

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το χτίσιμο του Προμηθέα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό που λένε οι τελευταίες πληροφορίες, είναι πως η ομάδα ετοιμάζεται για διπλό χτύπημα που θα την θωρακίσει ακόμα πιο πολύ κάτω από τη ρακέτα.

Χθες γράψαμε πως η απόφαση που θα παρθεί για το αν θα μείνει ή όχι ο Δ. Αγραβάνης θα φέρει εξελίξεις στην περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου αλλά πώς θα σας φαινόταν αν και οι δύο παίκτες φορούσαν τη φανέλα της πατρινής ομάδας;
Χθεσινές πληροφορίες λένε πως ο Προμηθέας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λίνο Χρυσικόπουλο για τη νέα περίοδο και περιμένει την απάντησή του.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει ο Δ. Αγραβάνης καθώς μετά και την εισήγηση του Λουίς Κασιμίρο, το σκεπτικό είναι πως και οι δύο χωρούν στο ρόστερ με τον Προμηθέα να θέλει να θωρακιστεί με Έλληνες παίκτες κοντά στη ρακέτα αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και αναγκαστικά θα γίνεται συχνά ροτέισον.
Φανταστείτε ένα Προμηθέα να έχει στα τάξεις του, δύο διεθνείς παίκτες στη θέση «4» και να μπορούν υπό προϋποθέσεις να παίξουν και στην θέση «5».
Αν όντως κλείσουν και οι δύο, μιλάμε για σούπερ ενίσχυση κάτω από τη ρακέτα και αυτό θα βοηθήσει να γίνουν διαφορετικές επιλογές στους ξένους όπου υπάρχουν ακόμα 3 κενές θέσεις.


Ροή ειδήσεων

Advertisement