Connect with us

Αθλητισμός

Η πρόκριση στα χέρια του Αστέρα

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις prosfores eggrafis

Ημέρα νούμερο δυο στους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα είναι η ώρα του Ολυμπιακού και η προσπάθειά του να φύγει με την πρόκριση από το Αζερμπαϊτζάν. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια και μάλιστα αμφίρροπα, σε ένα βράδυ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εμείς εστιάσαμε στο παιχνίδι που δίνουν τα «αδέρφια» των «ερυθρόλευκων», ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος ψάχνει την ανατροπή του σκορ με την Καϊράτ Αλμάτι στο Βελιγράδι.

Ερυθρός Αστέρας: Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Αλμάτι και παρότι θεωρητικά είναι πολύ ανώτερος σαν σύνολο από την Καϊράτ, ο Ερυθρός Αστέρας γύρισε με ήττα από το Καζακστάν πριν μια εβδομάδα. Το 2-1 μπορεί να μην έχει τη δύναμη του εκτός έδρας γκολ, όμως οι έμπειροι Σέρβοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν έστω και δύσκολα, την πρόκριση στον 3ο προκριματικό. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς μελέτησε πολύ τους Καζάκους και ενδεχομένως θα παρατάξει την ομάδα του πολύ επιθετικά για ένα γρήγορο γκολ, ώστε να… λυθούν τα πόδια των παικτών του.

Καϊράτ Αλμάτι: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η πρωταθλήτρια του Καζακστάν. Μετά την εξαιρετική περσινή της πορεία εντός συνόρων, όταν και «έσπασε» την κυριαρχία της Αστάνα, η Καϊράτ άφησε εκτός την ισχυρή Μακάμπι Χάιφα και έχει βαλθεί να κάνει τη «ζημιά» και στον Ερυθρό Αστέρα, ειδικά με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Όσοι είδαν το παιχνίδι, δε στάθηκαν τόσο στη νίκη, αλλά στην εμφάνιση των Καζάκων, που φανέρωσε μια ομάδα πολύ πειθαρχημένη και σοβαρή. Εκτός έδρας χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικής της, όμως θα παλέψει με σκληρή άμυνα και δυναμικό παιχνίδι να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αλήθεια πως όταν οι ομάδες του Καζακστάν παίζουν εντός, έχουν άλλη δυναμική. Στα μακριά ταξίδια τους εκτός έδρας, έχουν προβλήματα και ο Αστέρας με την εμπειρία του μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, στο 1.65 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement