Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Με την διορία για την εγγυητική να λήγει μεθαύριο η πλευρά του Σταθάκη απαντά σήμερα οριστικά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με τη διορία για την κατάθεση της εγγυητικής επιταγής να λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής, όλα παραμένουν στον αέρα για το μέλλον της Παναχαϊκής καθώς ούτε χθες πρόεκυψε συγκεκριμένη εξέλιξη με το ενδιαφέρον των Αμερικανών επενδυτών να παραμένει αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα εμπλακούν στην ιστορική ομάδα.

Η προχθεσινή δήλωση του πρώην γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής, Πέτρου Σταθάκη, ο οποίος εκπροσωπεί το γκρουπ των επενδυτών, πως διεκδικεί χρήματα η πλευρά Καλογερόπουλου για να δώσει τις μετοχές, έδειξε πως ναυαγεί το όλο πλάνο για την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ όμως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως η πλευρά των Αμερικανών επενδυτών το παλεύει ακόμα και ψάχνεται για να βρει λύσεις και να προχωρήσει στην εμπλοκή με την πατρινή ομάδα.
Το λέμε αυτό γιατί χθες η πλευρά των επενδυτών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τρεις μικρομέτοχους της ΠΑΕ και τους ζήτησε αν θα παραδώσουν το ποσοστό μετοχών που τους ανήκει και φυσικά αν ζητούν οικονομικό αντάλλαγμα.
Είναι προφανές πως οι Αμερικανοί επενδυτές θέλουν να συγκεντρώσουν ένα αξιόλογο ποσοστό της ΠΑΕ Παναχαϊκή ώστε μαζί με το ποσοστό που θα πάρουν από την πλευρά Μπάρλου, να έχουν στα χέρια τους κάτι για να μπορούσαν να έχουν και λόγο στις όποιες αποφάσεις παίρνουν.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ
Οι απαντήσεις των μικρομετόχων δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι χθες ωστόσο είναι κατανοητό πως ο χρόνος τελειώνει και ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ αφού υπάρχει και η διαφορά ώρας σε σχέση με τις ΗΠΑ.
Ότι οι Αμερικανοί επενδυτές το ψάχνουν είναι σημάδι πως θέλουν να προχωρήσουν. Ωστόσο όλα είναι ανοιχτά με ανθρώπους που γνωρίζουν να λένε πως η σημερινή μέρα είναι η πλέον κρίσιμη για το πού θα αγωνίζεται η Παναχαϊκή τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Αν και αυτή τη στιγμή το βασικότερο είναι οι Αμερικανοί να αποφασίσουν, έχει σημασία να δοθεί μια απάντηση από την πλευρά του δικηγόρου Κώστα Κρεμμύδα που χειρίζεται το θέμα της μεταβίβασης από τον Καλογερόπουλο στον Μπάρλο.
Γιατί επί σχεδόν ενάμιση χρόνο η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί;
Ποιος είναι ο λόγος που έχει κολλήσει; Γιατί ασφαλώς κάποιος λόγος υπάρχει και δεν είναι μόνο γραφειοκρατικά θέματα που έχουν καθυστερεί τη διαδικασία.
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες …
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Γ», τα προβλήματα έχουν να κάνουν με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του 2019 η οποία δεν έγινε όπως πρέπει οπότε προέκυψαν προβλήματα που έχουν να κάνουν και με τα ποσοστά των μετοχών του Καλογερόπουλου να είναι διαφορετικά απο αυτά που είχαν υπολογιστεί.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement